Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

ne mogu se radovati ničijoj smrti i tačka. sve i da ga dokači korona i dokusuri ne bih bio sretan, više razočaran što je uspeo da se izmigolji pravu i pravdi

to da će svako da baci kašiku nema sumnje, samo ne vidim neki preterani razlog za sreću u tome

• Replies 3k
  • Views 358.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

2 minutes ago, koksy said:

"dobro je kad mi popalimo njihovo selo i silujemo žene, loše je..."

"...kad se oni raduju sto nas vise nema."

Da, isto je, al' na Mesecu.

Imaš samo jednu malu začkoljicu, takve u Srbiji nikad ne dohvati ruka prava i pravde.

Pa nama, ostalom plebsu ostaje ova sitna zadovoljština 

4 minutes ago, Meazza said:

"...kad se oni raduju sto nas vise nema."

Da, isto je, al' na Mesecu.

"dobro je kad se mi radujemo što odapeo Sloba, loše je kad se oni raduju što je ubijen Zoran."

Just now, koksy said:

"dobro je kad se mi radujemo što odapeo Hitler, loše je kad se oni raduju što je ubijen ..."

Ovako može do totalnog apsurda.

Aj ne troluj više, pliz

11 minutes ago, koksy said:

"dobro je kad se mi radujemo što odapeo Sloba, loše je kad se oni raduju što je ubijen Zoran."

Sloba je ubica, Djindjic je ubijen. Nadam se da samo trolujes i da ti se moralni kompas nije toliko poremetio da ih stavljas u istu recenicu.

Edited by Meazza

Da li je iko igde pominjao da je Branko Stefanovic oboleo od korone? Meni se cini da nije. Jaki nam insajderi...

22 minutes ago, koksy said:

ovaj prvi jedan od najvecih masovnih ubica u istoriji zemlje, drugi streljan ispred vlade od strane istih tih masovnih ubica od ovog prvog

da rezimiramo: da se šenluči!  jer to je, dabome, tako ljudski.

ovim su, cenim, argumenti iscrpljeni pa ne bih više trolovao.

Kod mene je preovladao osecaj nezadovoljstva zbog nezavrsene stvari i sto ce to, makar u slucaju Branka Stefanovica, tako ostati zauvek. 

17 hours ago, francuski sobar said:

mene je i balonijada rastužila najozbiljnije

Evo suzu sam pustio opet

da rezimiramo: da se šenluči!  jer to je, dabome, tako ljudski. ovim su, cenim, argumenti iscrpljeni pa ne bih više trolovao.   

da se koga briga, dabome i ljudski. chinjenica da cedu svi na lopatu istovremeno i obavezuje i oslobadja. skoro pa ravnopravno, s obzirom na ishod dry.png 

uzbunjivachu se zivi usrashe u zivot bez veceg uzbudjivanja. da li je moralno. da li je u redu. helikopter oborishe, pilota proglasishe za hevi drinkera. da li je moralno ili se bash moralo, za sitan car i malo slave. podugachak je red samo za izvinjavanje...

sent from bubamoto

1 minute ago, koksy said:

da rezimiramo: da se šenluči!  jer to je, dabome, tako ljudski.

ovim su, cenim, argumenti iscrpljeni pa ne bih više trolovao.

Mnogo je gore relativizovanje osnovnih vrednosti, poredjenje ubice i ubijenog. Senlucenje jeste mozda nisko i ruzno; ovo drugo je nastrano.

nekako se sve vreme namerno prenebregava činjenica da ja upravo kritikujem licemerje apropo šenlučenja na obe strane.

ali, eto, to je (šenlučenje, naime) samo možda nisko i ružno pa onda,sledstveno,  možda i nije.

zaista neću više o ovome, izvinjavam se svima na uznemiravanju.

Edited by koksy

Koksy odlepio od pracenja Bilje po netu.

Background Picker
Customize Layout