September 23, 20213 yr Glumac Nenad Nenadović izgubio najtežu bitku - hospitalizovan pre nekoliko dana, stanje se pogoršalo, nakon čega je priključen na respirator.
September 23, 20213 yr Uhhhhhh jbttttt Fazoni i Fore, Potresla me ova vest jer sam pre neki dan pustala detetu tu Emisiju, Kakooo??? Zar se nije vakcinisao!!!!
September 23, 20213 yr Fanatično smo gledali Sega klince, emisiju u kojoj su se deca nadmetala igrajući video igre i maštali o tome da nama roditelji kupe Nintendo 64 i ostalo. Još pamtim reklamu "kod nas čeka i Lara Kroft - firma Beosoft". Neka počiva u miru.
September 23, 20213 yr Tuzno . Samo na osnovu broja poznatih koji su preminuli od korone se vidi da je kod nas pokolj
September 23, 20213 yr On 23. 9. 2021. at 6:47, napadaj said: Fanatično smo gledali Sega klince, emisiju u kojoj su se deca nadmetala igrajući video igre i maštali o tome da nama roditelji kupe Nintendo 64 i ostalo. Još pamtim reklamu "kod nas čeka i Lara Kroft - firma Beosoft". Neka počiva u miru. Au izaslo mi sad iz malog mozga. Najež
September 23, 20213 yr On 23. 9. 2021. at 7:00, Sandradjer said: Tuzno . Samo na osnovu broja poznatih koji su preminuli od korone se vidi da je kod nas pokolj to je bukvalno neverovatno, estrada, kultura i crkvena uprava bukvalno izgiboshe ono, profesije koje moraju da gledaju narod. lekari!jel nenad nenadovic vaga za tachno merenje? sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 23, 20213 yr On 23. 9. 2021. at 7:10, gospa buba said: to je bukvalno neverovatno, estrada, kultura i crkvena uprava bukvalno izgiboshe ono, profesije koje moraju da gledaju narod. lekari! jel nenad nenadovic vaga za tachno merenje? sent from novi mnogo jak bubamoto. Upravo šaljem sestri poruku sa istim pitanje za Vagu. Meni se čini da je to on, ali to je tako davno bilo...... edit: Kaže sestra da jeste on. Edited September 23, 20213 yr by Arkadija
September 23, 20213 yr Insajd info je da nije bio vakcinisan, slušao ženu antivaksera. Zašto to nije u vijestima, nemam pojma.
September 23, 20213 yr On 23. 9. 2021. at 8:19, keitel said: Insajd info je da nije bio vakcinisan, slušao ženu antivaksera. Zašto to nije u vijestima, nemam pojma. To mi palo napamet, jer je premlad, Secam se nekog intervjua njegovog da je imao nesto sa stitnom, bas bas davno. Ali ovakav iznenadni gubit nije slucajan.
September 23, 20213 yr On 23. 9. 2021. at 8:19, keitel said: Insajd info je da nije bio vakcinisan, slušao ženu antivaksera. Zašto to nije u vijestima, nemam pojma. o jbt, strašno neka mu je laka zemlja