Jump to content

Covid-19: Razvoj vakcine, imunitet i primena medikamenata

Featured Replies

Elem, ako nekome znači - ko je, koliko i po kojoj ceni naručio.
Ukratko, svi se zaleteli za Oxford/AstraZeneca, Modernu niko nije uzeo u razmatranje, a Pfizer/BioNTech (koja je najdalje stigla i za sada ima najbolje rezultate) samo zapadne zemlje. 4871b1a98f33a2a95846c81360f38e8f.jpg

• Replies 2.3k
  • Views 231.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa, ono što je ideja i već se testira, je da se uzme isečak tkiva tumora, odrede površni proteini (tzv epitopi), napiše se njihova sekvenca i imunski sistem podstakne da radi protiv njih, ovde je to s

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

• Primio drugu dozu Fajzera pre sat vremena. Mrdam, iako me boli ruka i malo mi je utrnuo ugao usana, mada sad ne znam da li je to od umora ili valcine. Odo da spavam, belu macku ne vidim, posto sam sp

Posted Images

57 minutes ago, barrcode said:

Ukratko, svi se zaleteli za Oxford/AstraZeneca

Pa kad je ubedljivo najjeftinija.

Sto se kaze fun fact

Sutra bi se boo ovom vakcinom, samo da mogu.

U frci sam bio marta, sada vise nisam, sada sam samo besan.

18 hours ago, Krcun said:

Sto se kaze fun fact

jel mozess da dodas i neke linkove vezano za ovo il je batica s tvitera dovoljan?

Ovo zadnje je potvrdjeno.

kad se za par meseci da samo Johnson & Johnson vakcina valja:

giphy.webp

hvala. bezveze :(

Farmaceutska industrija malo malo pa placa kazne u USA  zbog krsenja propisa to nije nista novo. 

2 hours ago, mareeee said:

Farmaceutska industrija malo malo pa placa kazne u USA  zbog krsenja propisa to nije nista novo. 

to je za njih maciji kovid, plate malo kaznicu pa rokaju cene gore

Bitno je da lek za dete kosta 2 miliona i da moraju da pokriju svaki dolar troskova. pas mater

14 hours ago, 3opge said:

to je za njih maciji kovid, plate malo kaznicu pa rokaju cene gore

Upravo to, kazne trebaju da budu veće i odgovorna lica u tim firmama trebaju da omirišu zatvor pa će praksa kršenja propisa prestati. 

Bitno je da lek za dete kosta 2 miliona i da moraju da pokriju svaki dolar troskova. pas mater
lek, koji koshta 2 miliona i daj boze da je dosta jedna doza, a obichno nije, nego 2M godishnje po osobi, pa tako zauvek, isto je kao da nikad nije ni pronadjen :dry:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout