March 17, 20205 yr Ostala sam bez crnog/crvenog luka [emoji33]Pa to se nije desilo nikada ni u mirnodopskim uslovima ...
March 17, 20205 yr Mi slabo u kući jedemo leba, brašno mi treba za palačinke, jaja mešana sa brašnom i mlekom, možda kolač iz mikrotalasne. Valjala bi mi kanta masti, ako znate gde ima javite. Imas po mesarama ili je i tamo razgrabljeno?
March 17, 20205 yr ja opet napravila čokoladu tamnu, pa još sa orasimo još malo pa ćemo da se sladimo ej bre @renne, pa kako ti i svi ostali kačite ove fotke, pa ja šta god krenem da okačim, prijavljuje mi da je preveliko
March 17, 20205 yr 2 hours ago, Valkyrie said: Mi slabo u kući jedemo leba, brašno mi treba za palačinke, jaja mešana sa brašnom i mlekom, možda kolač iz mikrotalasne. Valjala bi mi kanta masti, ako znate gde ima javite. Ja kupio danas u mojoj lokalnoj mesari. Bilo je juče u maksiju da se kupi, ali ta je prilično sranje.
March 17, 20205 yr 6 minutes ago, dùda said: ja opet napravila čokoladu tamnu, pa još sa orasimo još malo pa ćemo da se sladimo ej bre @renne, pa kako ti i svi ostali kačite ove fotke, pa ja šta god krenem da okačim, prijavljuje mi da je preveliko odeš recimo ovde https://www.dodaj.rs/?lang=sr-RS, uploduješ sliku, pa onda ovde okačiš link slike ili ako koristiš tapatalk onda ideš na + pa dodaš fotku, samo tada dosta skida kvalitet
March 17, 20205 yr 1 minute ago, renne said: odeš recimo ovde https://www.dodaj.rs/?lang=sr-RS, uploduješ sliku, pa onda ovde okačiš link slike ili ako koristiš tapatalk onda ideš na + pa dodaš fotku, samo tada dosta skida kvalitet thx znači u tom je stvar, ne ubacuješ je direktno, ok
March 17, 20205 yr Author Ostala sam bez crnog/crvenog luka [emoji33]Pa to se nije desilo nikada ni u mirnodopskim uslovima ...pochela sam prorochanski da gomilam luk josh oko nove godine. sad iskache odasvud sent from bubamoto
March 17, 20205 yr pochela sam prorochanski da gomilam luk josh oko nove godine. sad iskache odasvud sent from bubamotoSa nekom namerom ili bez? Nista bez luka :(
March 17, 20205 yr Author Sa nekom namerom ili bez? Nista bez luka :(bez namere, na prirodno. davimo se u luku sent from bubamoto
March 17, 20205 yr će pocrkate od holesterola sad sam se setila kad je za vreme bombardovanja počeo grafit i nestanci struje, kad se razlego miris roštilja po marinkovoj bari. ručalo se po dvaput dnevno. meso.
March 17, 20205 yr ja sam malopre pravio "tortilje [cips] u rerni". covece... da sam znao za ovo kada sam bio mladji, a relativno skoro sam to otkrio na net-u. ne znam istoriju tih grickalica, u smislu.. 'kada su nastale'? ovo je ono sto sam imao: kupio sam jeftine tortilje. rasporedio ih u vatrostalnu ciniju. jedan red cipsa, i onda malo paradajza, ali malo. vise sam pokapao po njima. stavio praziluk + sir, meksi, i tako dva reda. drzao u rerni na 200 stepeni dok se sir ne istopi. ovako kako je, ispalo je super, a bas moze da se obogati samo tako. edit: zaboravio sam jako vazan 'touch'. 'sriracha' bez ovoga mislim da ne moze, barem u mom slucaju. naravno, moze bilo koji ljuti sos. Edited March 17, 20205 yr by hoffnung