Jump to content

krizna kujna. prehrambene navike prvog sveta, pa dok traje - traje.

Featured Replies

Ostala sam bez crnog/crvenog luka [emoji33]
Pa to se nije desilo nikada ni u mirnodopskim uslovima ...

Mi slabo u kući jedemo leba, brašno mi treba za palačinke, jaja mešana sa brašnom i mlekom, možda kolač iz mikrotalasne. Valjala bi mi kanta masti, ako znate gde ima javite. 
Imas po mesarama ili je i tamo razgrabljeno?

ja opet napravila čokoladu

tamnu, pa još sa orasimo

još malo pa ćemo da se sladimo

ej bre @renne, pa kako ti i svi ostali kačite ove fotke, pa ja šta god krenem da okačim, prijavljuje mi da je preveliko :sad:

Gotove kiflice sa susamom, lanom i suncokretom. Sada jos mramorni...:ph34r::piggy:

2 hours ago, Valkyrie said:

Mi slabo u kući jedemo leba, brašno mi treba za palačinke, jaja mešana sa brašnom i mlekom, možda kolač iz mikrotalasne. Valjala bi mi kanta masti, ako znate gde ima javite. 

Ja kupio danas u mojoj lokalnoj mesari. Bilo je juče u maksiju da se kupi, ali ta je prilično sranje.

6 minutes ago, dùda said:

ja opet napravila čokoladu

tamnu, pa još sa orasimo

još malo pa ćemo da se sladimo

ej bre @renne, pa kako ti i svi ostali kačite ove fotke, pa ja šta god krenem da okačim, prijavljuje mi da je preveliko :sad:

odeš recimo ovde

https://www.dodaj.rs/?lang=sr-RS, uploduješ sliku, pa onda ovde okačiš link slike

ili ako koristiš tapatalk onda ideš na + pa dodaš fotku, samo tada dosta skida kvalitet

1 hour ago, maharaja said:

Odlično ti je ispalo testo!!!!!

tajna je u pivu

1 minute ago, renne said:

odeš recimo ovde

https://www.dodaj.rs/?lang=sr-RS, uploduješ sliku, pa onda ovde okačiš link slike

ili ako koristiš tapatalk onda ideš na + pa dodaš fotku, samo tada dosta skida kvalitet

thx

znači u tom je stvar, ne ubacuješ je direktno, ok 

da, da, nije direkt

• Author
Ostala sam bez crnog/crvenog luka [emoji33]
Pa to se nije desilo nikada ni u mirnodopskim uslovima ...
pochela sam prorochanski da gomilam luk josh oko nove godine. sad iskache odasvud :isuse:

sent from bubamoto

pochela sam prorochanski da gomilam luk josh oko nove godine. sad iskache odasvud isuse.gif

sent from bubamoto

Sa nekom namerom ili bez? :)

Nista bez luka :(
  • Author
Sa nekom namerom ili bez? smile.png

Nista bez luka :(
bez namere, na prirodno. davimo se u luku :rolf:

sent from bubamoto

Stig'o suvi kvasac u Maxi u 21. bloku !!!

će pocrkate od holesterola :lol:

sad sam se setila kad je za vreme bombardovanja počeo grafit i nestanci struje, kad se razlego miris roštilja po marinkovoj bari. ručalo se po dvaput dnevno. meso.

ja sam malopre pravio "tortilje [cips] u rerni". covece... da sam znao za ovo kada sam bio mladji, a relativno skoro sam to otkrio na net-u. ne znam istoriju tih grickalica, u smislu.. 'kada su nastale'?

ovo je ono sto sam imao: kupio sam jeftine tortilje.

rasporedio ih u vatrostalnu ciniju.

jedan red cipsa, i onda malo paradajza, ali malo. vise sam pokapao po njima.

stavio praziluk + sir, meksi, i tako dva reda.

drzao u rerni na 200 stepeni dok se sir ne istopi.

ovako kako je, ispalo je super, a bas moze da se obogati samo tako.

edit: zaboravio sam jako vazan 'touch'. 'sriracha' bez ovoga mislim da ne moze, barem u mom slucaju. naravno, moze bilo koji ljuti sos.

Edited by hoffnung