April 22, 20204 yr 45 minutes ago, renne said: ja sam i dalje oduševljen ovom čadežovom germom, to i ne dođe do mleka, već počinje da radi ama bre ljudi, šta vam je to ? ja već drugi put pitam a vi me ignorišete Edited April 22, 20204 yr by dùda
April 22, 20204 yr Ovaj domaći kvasac što smo počeli da proizvodimo od palminog ulja, prvi put u istoriji...
April 22, 20204 yr 13 minutes ago, dùda said: ama bre ljudi, šta vam je to ? ja već drugi put pitam a vi me ignorišete domaći kvasac
April 22, 20204 yr 4 minutes ago, renne said: domaći kvasac koji domaći ? ovaj što sada prodaju po 1/ 2 kila ?
April 22, 20204 yr 7 minutes ago, renne said: taj, u belom papiru, jedan jedini domaći ok thx ma nemam pojma, nisam kupovala, imam neku zalihu suvog kvasca od ranije i nisam baš zadovoljna, dosta je star, moraću da probam taj domaći
April 22, 20204 yr 27 minutes ago, renne said: taj, u belom papiru, jedan jedini domaći Stavljam 5g za kilo hleba umesto 13g kako piše na uputstvu za mini pekaru. Moraću da smanjujem još.
April 22, 20204 yr A znaci taj mi je u zamrzivacu [emoji15]Imam jos suvog pa njega koristila, a ovaj pakovala po 30-40g heheCak mi je i suvi, 1 kesica, na 1 kg uskrsnje pogace, digla u nebesa testoHmmmm
April 22, 20204 yr 39 minutes ago, renne said: taj, u belom papiru, jedan jedini domaći Daj neku sliku pakovanja ...
April 22, 20204 yr Dajte neki proveren recept za kiflice, možda se usudim ovih dana. Bukvalno me boli mozak od recepata širom weba, meke ko pamuk, duša, bebina guza... Edited April 22, 20204 yr by mraki
April 22, 20204 yr Danas stigle sveže jadranske srdele u Rodu, čvrste, sjajne, k’o metak. Vrelo maslinovo ulje, grančica ruzmarina, krupna so, štrc, štrc limuna, svež ražani 'leba, sušene masline i čaša vina. Sreća, ljubav i radost kao takva.