April 20, 20204 yr Otkinuo sam se od ruske salate!Dobro i od plećke, i od krompira, i od piva... ... Shiit has hit the fan...
April 20, 20204 yr Prava krofna mora da ima tri stvari: 1. Kragnu, neko kaže i mašna. Dakle, belu traku po sredini. Zdudane krofne to nemaju i to nisu dobro ispečene krofne. Ili su ona tužna američka imitacija krofni. 2. Rupu u sredinu, vazduh, ništa, naduvanu pećinu sa končićima testa kao pećinskim ukrasima. 3. Teglu domaćeg pekmeza od kajsija pored. E, takve krofne pravim. Edited April 20, 20204 yr by banatjanin
April 21, 20204 yr ja i hleb koji uglavnom ne jedem pocela da pravim. prirodni kvasac, of kors, dokona sam. vrlo sam ponosna, od sad se vikam cmrlj fehmiu.
April 21, 20204 yr Proja mi nešto gorka. To mora da je do brašna, nema šta drugo? Spoiler Edited April 21, 20204 yr by mraki
April 21, 20204 yr Da hoce projino brasno da se ugorci, recimo ako dugo stoji na toplom. Lizni ga malo, probaj.
April 21, 20204 yr 2 hours ago, Jumanji said: Da hoce projino brasno da se ugorci, recimo ako dugo stoji na toplom. Lizni ga malo, probaj. Imam još jedan kg, moraću da otvorim i probam. U špajzu stoji, rok još pola godine.
April 21, 20204 yr Zaboravi, to Vega kukuruzno belo je uvek gorko, bar iz mog iskustva. Ja odustao od njih
April 22, 20204 yr 17 hours ago, banatjanin said: Zaboravi, to Vega kukuruzno belo je uvek gorko, bar iz mog iskustva. Ja odustao od njih E jbg, nisam znao. Neka druga njihova su mi bila dobra, nisam siguran jesam li uzimao kukuruzno ranije.
April 22, 20204 yr ja sam i dalje oduševljen ovom čadežovom germom, to i ne dođe do mleka, već počinje da radi
April 22, 20204 yr On 16.4.2020. at 23:39, pacey defender said: gde je recept za one lepinje iz tiganja, sto se tri puta okrecu, pa se napravi dzep? Ja pravim odOka na kilo brasna frtalj kvasca, soljica ulja, kasika soli, kasika secera, topla voda i mesi. Posle u frizider i vadim po malo, po potrebi - stavljam na liveni tiganj (onaj rebrasti) i ispadne sveCki Mada pravm malo deblje, okacicu kad ispecem sutra