April 19, 20205 yr 5 hours ago, renne said: Jel neko za krem šnite? savšeno izgledaju. ko je bio majstor ?
April 19, 20205 yr 14 hours ago, renne said: Mi počeli to je dimljeni sir is brckog ? ako jeste, zaboravio sam kako se zove, al je mhhhm 8 hours ago, adam said: jagnjeca pleckica s krompirom, povrcem, slaninicom i vinom u tuchanoj serpi s poklopcem gurnuta u rernu pre sat vremena. na tiho. taman ce biti spremno oko 5. uz to narendan krastavac i ustnjen bluk u jogurtu, to napravio jutros, bokal se hladi u frizideru. i zelena salatica s jajima. jutros bila kafa i jajca. pa se naseckalo svega uz rakijicu, nista standardni dorucak no se pijucka i mezi. dezert nekoliko lepih sireva, grozdja i celera uz dobar hleb i pujak za specijalne prilike. posto zao da se potrosi dve boce odjednom, ako bude potrebe otvorice se radovanov prokupac, ima jos par boca u steku. to mi malo manje zao, ipak je jeftinije. na kraju cokoladna jajca, crna cokolada i makalan 12. praznicno. to je valjda taratur salata ? mhhhm
April 19, 20205 yr 5 hours ago, renne said: Jel neko za krem šnite? slatko moje mladosti ... uvek 1 kremsnita i 1 sampita sa limunadom Edited April 19, 20205 yr by cedo
April 20, 20205 yr 9 hours ago, dùda said: savšeno izgledaju. ko je bio majstor ? ja 9 hours ago, cedo said: to je dimljeni sir is brckog ? ako jeste, zaboravio sam kako se zove, al je mhhhm jeste 8 hours ago, Valkyrie said: Kuća sa malim robijašima zahteva šareno. Ja sam ili za orden ili za ludnicu.
April 20, 20205 yr Kuća sa malim robijašima zahteva šareno. Ja sam ili za orden ili za ludnicu. Brao!A ima se i faberže jaje [emoji2957]... Shiit has hit the fan...
April 20, 20204 yr Author 8 minutes ago, renne said: sestre i braćo, ovaj čadežov kvasac odličan, radi k'o lud idem odma da pustim jedan.
April 20, 20204 yr Author to ne smem da pravim. danas radim samo projektno kuvanje svega iz frizidera + restlovi drugog dana.