April 19, 20205 yr injao, stize janjetina, nenadano, inace bih jela pilav od juce koji mi i nije nesto uspeo drug mi salje preko zajednicke drugarice anesteziologa koja ide kuci s dezurstva iz kovid centra janjetina po cenu rizika od korone
April 19, 20205 yr 11 minutes ago, Jumanji said: A gospa renneu malo, malo... burzuju to zato što smo mi iz istog sela
April 19, 20205 yr Cale ima prilagodjenu ishranu, pa se za njega sprema jagnjeci but. Ostali ce se zadovoljiti rostiljem, koji je jos u fazi pripreme. Miliprot, milibrot, ( kako ga vec ko zove ), prosao prvi test.
April 19, 20205 yr Author 20 minutes ago, renne said: to zato što smo mi iz istog sela iz istog sela i drzave i naroda jelo se, bilo svega, ostalo za posle. ovaj put bez kolacha, umuvala u chashe neki zele od jagoda u poslasticharski krem, na redove. mozda uveche uzmem da pechem neshto ozbiljno. Edited April 19, 20205 yr by gospa buba
April 19, 20205 yr zaboravila sam da kupim bademe i grozdjice za pinjicu tj panetone, pa sam ogolila florida belov mediteran musli i dodala kandirane kore od limuna i narandze. ekstra.
April 19, 20205 yr Author Just now, morgana said: zaboravila sam da kupim bademe i grozdjice za pinjicu tj panetone, pa sam ogolila florida belov mediteran musli i dodala kandirane kore od limuna i narandze. ekstra. to mi kazi, donela sam 1 bugarskog lidla shecerene narandze i limunove bash za te prigode! davaj recept al nemoj da je mnogo luksuzan imam josh 10 termichki neobradjenih jaja za dao kraja policijskog vaskrsa!
April 19, 20205 yr 7 minutes ago, gospa buba said: to mi kazi, donela sam 1 bugarskog lidla shecerene narandze i limunove bash za te prigode! davaj recept al nemoj da je mnogo luksuzan imam josh 10 termichki neobradjenih jaja za dao kraja policijskog vaskrsa! Pravila sam po ovom receptu https://radiojadran.com/mirina-prava-bokeljska-pinjica/ (ožica je kašika, bokeljski izraz)
April 19, 20205 yr Author ozica lozica, krompir krunpir. govorim jugoslovenski u svim varijetetima. tenksic, idem chitam edip. 7 zumanaca! odakle mi 7 zumanaca burzujko!!! Edited April 19, 20205 yr by gospa buba
April 19, 20205 yr improvizujem neki meat loaf jer sam zaboravila kako ide recept a mrzi me da istražujem. dobro miriše. šklj sam domaćica, priznajem.