Skipping Girl Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 UK glasanje (Ukoliko neko vec nije postavio). Znam da je jedan broj u Srbiji trenutno gde ce danas glasati....Upisano: 976Izaslo: 452DS: 230LDP: 106DSS: 63SRS: 40PSS: 4Seljaci: 1Romi: 1Romi2: 1Lecic: 2Sain:1Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :D
Marvin (Paranoid Android) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 (edited) Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :DKoji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao? Edited May 11, 2008 by Marvin (Paranoid Android)
Gilgames Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Koji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao?Izgleda da za SPS u Londonu niko nije glasao...Izgleda da fale 3 glasa - koletralna steta:)
Marvin (Paranoid Android) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hahaaa četvorica su glasala za PSS...
lena21 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 evo sad stigoh sa glasanja, dijaspora u Sloveniji danas još više agilnija nego za predsedničke u drugom krugu, kad sam stigla da glasam kutija već puna, kad sam izlazila iz ambasde ulaz zakrčen od novih glasača...to ovde prvi put videh
paculla Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 U Njujorku najveca izlaznost (do 17 sati 100% vise nego na predsednickim izborima) od kada je uvedeno glasanje inostranacanisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali.....
jms_uk Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali..... slicno i u CH
savindan Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 izgleda da u montrealu nisu uspeli da organizuju izborno mesto. meni su iz njujorskog konzulata slali mail da obavestim prijatelje u montrealu da se prijave, posto su imali 94 prijave.edit: kasno uocena nepismenos'Бајата ти вест, поред Отаве и Торонта су отворена нова два бирачка места - Ванкувер и Монтреал. Било је преко 100 у сваком.
jms_uk Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 evo stigao mi poziv :Di ja sam moj zatekao kod kuce tek kad sam se vratio :D
Luc Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Samo za Njujorkere:Upisano 752 biraca, glasalo 341. Bio problem sa jos 180 ljudi, koji su greskom RIK ispali sa spiska.Rezultat:DS koalicija: 179LDP: 79DSS: 48SRS: 32Karic: 1 Na prethodnim izborima (drugi krug PI, u NY Konzulatu, glasalo je 125 ljudi)
jms_uk Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Evo nas 4 godine kasnije opet na izborima - biracko mesto broj 1 je postalo biracko mesto br 5, a subota je tu za manje od nedelju dana.Samo da podignem temu na prvu stranu ;)
Recommended Posts