Jump to content
IGNORED

гласање Дија-Споре

srgjeef

Recommended Posts

Posted
UK glasanje (Ukoliko neko vec nije postavio). Znam da je jedan broj u Srbiji trenutno gde ce danas glasati....Upisano: 976Izaslo: 452DS: 230LDP: 106DSS: 63SRS: 40PSS: 4Seljaci: 1Romi: 1Romi2: 1Lecic: 2Sain:1
Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :D
  • Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jms_uk

35

• Luc

31

• Indy

30

• Marvin (Paranoid Android)

18

Posted (edited)
Prijatno iznenadjenje je izlaznos'...ispricah muzu juce pricu sa prstom i sprejem, da citiram kolezu od juce 'pa to se naravno desava iskljucivo u visoko razvijenim zemljama - mi, Irak, Turkmenistan...' :D
Koji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao? Edited by Marvin (Paranoid Android)
Posted
Koji li je glupan napravio takvu generalizaciju...edit: je l' mi se čini ili za SPS nije niko glasao?
Izgleda da za SPS u Londonu niko nije glasao...Izgleda da fale 3 glasa - koletralna steta:)
Posted

Hahaaa četvorica su glasala za PSS... :lol:

Posted

evo sad stigoh sa glasanja, dijaspora u Sloveniji danas još više agilnija nego za predsedničke u drugom krugu, kad sam stigla da glasam kutija već puna, kad sam izlazila iz ambasde ulaz zakrčen od novih glasača...to ovde prvi put videh :rolleyes:

Posted
U Njujorku najveca izlaznost (do 17 sati 100% vise nego na predsednickim izborima) od kada je uvedeno glasanje inostranaca
nisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali.....
Posted
nisi rekao najvazniju stvar ;) u njucu su stigla 22 posmatraca iz srbije. juce popodne je u konzulatu sedela tacno 1 posmatracica. ostali su posmatrali grad. da budem fer, ne znam ni gde bi seli ostali.....
slicno i u CH
Posted
izgleda da u montrealu nisu uspeli da organizuju izborno mesto. meni su iz njujorskog konzulata slali mail da obavestim prijatelje u montrealu da se prijave, posto su imali 94 prijave.edit: kasno uocena nepismenos'
Бајата ти вест, поред Отаве и Торонта су отворена нова два бирачка места - Ванкувер и Монтреал. Било је преко 100 у сваком.
Posted
evo stigao mi poziv :D
i ja sam moj zatekao kod kuce tek kad sam se vratio :D
Posted
Hahaaa četvorica su glasala za PSS... :lol:
:blush:
Posted

Samo za Njujorkere:Upisano 752 biraca, glasalo 341. Bio problem sa jos 180 ljudi, koji su greskom RIK ispali sa spiska.Rezultat:DS koalicija: 179LDP: 79DSS: 48SRS: 32Karic: 1 :wub: Na prethodnim izborima (drugi krug PI, u NY Konzulatu, glasalo je 125 ljudi)

• 3 years later...
Posted
image119xp7.jpg
Evo nas 4 godine kasnije opet na izborima - biracko mesto broj 1 je postalo biracko mesto br 5, a subota je tu za manje od nedelju dana.Samo da podignem temu na prvu stranu ;)