Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

Ti baš pretera. Možda je trebalo nešto novije, Daglas Ferbanks i te stvari.

• Replies 413
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

da dodam i ja par starih bisera koji su se pokazali kao interesantni kod klinaca - arsenik i stare cipke, bringing up baby (hrvatski prevod silom dadilja), mon uncle i jos kojesta tatijevo.  

da, stari kluzo je super za klince. a i party, kad smo vec kod selersa. 

I Ulazak voza u stanicu bi mogao da im pobudi interesovanje za saobraćaj... a Izlazak radnika iz fabrike da nagoveštaj šta ih čeka.

• Author

Phahaaahaa

3 minutes ago, Goranz said:

I Ulazak voza u stanicu bi mogao da im pobudi interesovanje za saobraćaj... a Izlazak radnika iz fabrike da nagoveštaj šta ih čeka.

taman htedoh da preporucim i ti me pretece. :D

Great minds think alike.

:laugh:

Meni je sveto trojstvo detinjstva Gunisi, Navigatorov Let i Wizard... 

feris bjuler sto bezi iz skole

Ahaaha, thanks za predloge. Arsenik i stare cipke je super film. I zandar iz San Tropea! Tako nesto sam trazio. Errol Flynn, sto da ne.

Ova moja sa 7 gledala Neki to vole vruce i odlepila na film.

Jenki Zulu je dobar za klince

2 minutes ago, napadaj said:

Jenki Zulu je dobar za klince

:hail:

Meni je ovaj ostao u secanju iz tog uzrasta kao dobra komedija, Kompanija za ubistva

https://www.imdb.com/title/tt0064045/

Bio je i onaj mladi ajnstajn veliki hit, ali sto se tice starih avantura, tu je zakon bio burt lancaster u filmu crimson pirate (kod nas pod nazivom crveni gusar), pa onda ceo bunt westerna sa shaneom na celu, mag 7 itd., od ratnih dirty dozen, od sportskih escape to victory, od muzickih a hard days night, annie, pa cela bulumenta mjuzikala sa geneom kellyjem, martin-lewis komedije... 

i frankestajn junior je super za juniore. 

ja sam inace za to da se deca od malena naviknu na crno-bele filmove jer ako se ne krene na vreme, tesko da ce im se zapatiti kasnije. 

junoša iz čista mira uzeo sa police fotku iz vrtića i viče iz sve glave LENO LENO LENO....

pa pogleda u mene ko kerić neki najtužniji i kaže: tata hoću u vrtić, želi da vidim Lenu. ja sam se u nju zaljubio.

u junu puni 5 godina. malo mi falilo da zaplačem posle 300 godina, ali se trgnem i nabrzaka na youtube nađem neku disney songs playlistu i onda smo đuskali nas troje uz to pola sata.

sad razmišljam, brojim dane, povukao sam ih iz vrtića pre 10ak dana kad sam video da debili ne nameravaju da ukinu škole i vrtiće, (pa u kriziranju idu ispred većine dece) a onda pomislim da nam ne gine još 4-5-8-12 meseci ovoga.

jadna majko :laugh:

Background Picker
Customize Layout