April 15, 20205 yr Ma jebes pakmena. Ja sam poceo klinca da ucim kako da prosrafi medijapan, kako se otvara pivo bez otvaraca, kako se pisu grafiti sprejom, kako da upali pljugu sa dva upaljaca, jedan ima plin a nema kremen, drugi obrnuto, kako da gadja komsiju bombom od pisacke i tako dalje. Jbg izolacija, karantin, daj iskljucivo prakticne i korisne stvari. Kakav bre pakmen i lego kocke
April 15, 20205 yr hvala drugari igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta. tako da mi za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice izbalansiraćemo je s vremenom. Edited April 15, 20205 yr by Svarog
April 15, 20205 yr hvala drugari igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta. tako da mi za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice [emoji3] izbalansiraćemo je s vremenom.Brao!Jel može da se šerujemo po vajberima? ... Shiit has hit the fan...
April 15, 20205 yr 8 hours ago, Svarog said: hvala drugari igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta. tako da mi za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice izbalansiraćemo je s vremenom. Napravite neki patch. Ono stvarno, da ih zašijete za ogradu terena.
April 16, 20205 yr shto tako rano? koja vrsta raspusta? mene to ne odgovara.ja ni ne znam shta mi odgovara.sent from bubamoto
April 16, 20205 yr 22 hours ago, Svarog said: hvala drugari igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta. tako da mi za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice izbalansiraćemo je s vremenom. Ubrzaćeš mi odluku o zameni parketa..i naravno umesto riblje kosti postavljam šah polje