Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

Svarog i Svarožići FTW

• Replies 413
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

Braaavo svarože!

... Shiit has hit the fan...

Ma jebes pakmena. Ja sam poceo klinca da ucim kako da prosrafi medijapan, kako se otvara pivo bez otvaraca, kako se pisu grafiti sprejom, kako da upali pljugu sa dva upaljaca, jedan ima plin a nema kremen, drugi obrnuto, kako da gadja komsiju bombom od pisacke i tako dalje. Jbg izolacija, karantin, daj iskljucivo prakticne i korisne stvari. Kakav bre pakmen i lego kocke

8 hours ago, maheem said:

Bravo :hail:

L ko bi se o up woiqppe mm 839

ovo je sjajno

Pa fenomenalno, kakva kreativnost [emoji7]

i ja bih se igrao ovoga sto je svarog smislio   :hail:

hvala drugari :blush:

igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta.

tako da mi  za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice :D

izbalansiraćemo je s vremenom.

Edited by Svarog

:smiley_hail: Evo ja čekam da mi ostatak familije dodje kući da im pokažem pa da kopiramo. 😃

igra malo štuca. jer duhovi kada ih direktno vodiš su prilično nadmoćni. u originalnoj igri su vođeni delimično i random algoritmima pa Pacman ima lufta.
tako da mi  za sada uvodimo hack da Pacman baca 2 kockice [emoji3]
Brao!
Jel može da se šerujemo po vajberima?

... Shiit has hit the fan...

samo napred :)

8 hours ago, Svarog said:

Napravite neki patch. Ono stvarno, da ih zašijete za ogradu terena.

Kaže kvarcovani prvog juna rasus'

shto tako rano? koja vrsta raspusta? mene to ne odgovara.

ja ni ne znam shta mi odgovara.

sent from bubamoto

22 hours ago, Svarog said:

Ubrzaćeš mi odluku o zameni parketa..i naravno umesto riblje kosti postavljam šah polje :tongue:

Background Picker
Customize Layout