Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

svi mi nehrvati :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

OK, OK. Ja vec duze vreme pricam dijalektom, odvikao sam se.

On 28. 3. 2020. at 11:39, InvisibleLight said:

ko kaze ćebe, svi koriste deka

ćebe, ali ja sam s drugog govornog područja

Čebe.:fantom:

:mellow:

ne znam poreklo ćebeta ,deka je nemacka reč, tj poreklo. moji i svi okolo govore deka, msm da se u rvackoj isto tako zove

kakogod želim vam da ne nosite ni deku ni ćebe van kuće

On 28. 3. 2020. at 11:39, InvisibleLight said:

ko kaze ćebe, svi koriste deka

Kakva asocijacija na Radovana III :)

On 28. 3. 2020. at 11:53, SNARC said:

nikad nisam gledala tu predstavu

onT jos jedna zrtva u srbiji

On 28. 3. 2020. at 11:53, InvisibleLight said:

Topla preporuka za dane kada te ovo stanje full smori. Onda ces i znati zasto me je asociralo.

On 28. 3. 2020. at 9:11, Ayatollah said:
Ne, bolje je da se naredna tri meseca kupam hladnom vodom ili perem veš na ruke, i da mi na vratima stoji naoružani vojnik koji će da mi određuje gde ću da idem i šta ću da radim, zbog virusa koji je do sada potvrđeno zarazio manje od 0,01% čovečanstva. 

Niko ne spori da su određene mere neophodne - ograničenje putovanja, sportskih događaja, zatvaranje kafića, tržišnih centara, nošenje maski i rukavica, itd. Ne i da se ide u drugu krajnost i da se ruinira sve ostalo zbog pandemije, i da nas sprovode naokolo kao po nekakvom logoru.

Plus tisuću. Ljudi su u run to the hills modu kao da je Ebola sišla u Evropu. Nismo i nemojmo ponoviti greške Španije i Italije (El Klasiko, skup u Madridu i tekma lige šampiona kad je već krenula epidemija u tim zemljama). Dali bi SNS uhljebima da nam organizuju 24/7 zabranu jbt. What could go wrong...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ko je srbin i srpskoga roda

casno cebe u ruke uzima

te s njim leze u postelju belu

a ko deku u uzglavlje stavlja

i odbija srpskijeh cebadi

ne imao od srca poroda

od ruke mu nista ne rodilo

rdjom kapo dok mu je kolena!

:laugh:

On 28. 3. 2020. at 11:53, SNARC said:

ko je srao pored rupe :fantom:

• Author
  On 28. 3. 2020. at 11:53, InvisibleLight said:

onT jos jedna zrtva u srbiji

Uzivaj...!

On 28. 3. 2020. at 11:52, InvisibleLight said:
mellow.gif

ne znam poreklo ćebeta ,deka je nemacka reč, tj poreklo. moji i svi okolo govore deka, msm da se u rvackoj isto tako zove

kakogod želim vam da ne nosite ni deku ni ćebe van kuće

SM i dalje jedan oboleo, apdejtovali su sajt. Ali u samoizolaciji sa 330 na 780 porastao broj za jedan dan. Dakle, pouzdan sajt jako biggrin.png

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

On 28. 3. 2020. at 12:14, Milosh76 said:

Uzivaj...!

evo bas sam planirala

update za SM -  pored onih epidemiologa ostali testirani negativni, sad videće se u predstojećima danima, sad su u samoizolaciji

@arheolog1981 pec stop!

ne gledam taj sajt, ne azuriraju ga uopste ocigledno

Edited by InvisibleLight

Background Picker
Customize Layout