January 26, 20223 yr Pa ova Adzic je drugu pesmu pevala pre nekoliko dana, doduse ovaj Udovicic je bio razumniji Ne znam, ali onaje uvek bila najglasnija o ozbiljnosti situacije, i u ranijim talasima. ... Shiit has hit the fan
January 26, 20223 yr Popular Post Juče idem do roditelja taksijem. Taksi vozi neki dekica. Kako sam ja ušao sa maskom tako i on stavlja masku. Sa radija idu vesti nekog od Radio Beograda. Dekica pojačava radio. Prve dve vesti 6-7 minuta, Prvo Brnabićka u Briselu. Malo da sredimo vladavinu prava i idemo u EU, kidamo, EU kaže da smo super Druga vest omikron. Nije strašno, doktorka priča šta detetu da dajete od lekova da pije ako sumnjate na koronu pa ako posle nekoliko dana ne bude bolje da se javite doktoru. Onda treća vest od oko 5 minuta kako su ljudi na bolovanju ojadili privredu tokom korone i kako nas je država smanjenjem obavezne izolacije sa 7 na 5 dana spasila od kolapsa. Iz nekog razloga, posle toga, red vesti o Grčkoj. Treba PCR test za ulazak u Grčku, pa nešto o merama u Grčkoj i na kraju o mećavi kod Atine i kako je nekih 100 automobila ostalo zarobljeno na auto putu pa ih spašavala vojska. Taksista utišava radio i kaže: Vidi kakav pičvajz u Grčkoj? Nisam znao šta da mu kažem...
January 26, 20223 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne znam, ali onaje uvek bila najglasnija o ozbiljnosti situacije, i u ranijim talasima. ... Shiit has hit the fan Jeste. Mislim da jednu od poslednjih izjavapre desetak dana. Totalno razlicita od ove. I onaj iz Nisa je izjavljivao tako. Evo sad sta se desava
January 26, 20223 yr 3 hours ago, vememah said: https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/34712/euronews-srbija-u-kovid-bolnicama-batajnica-i-karaburma-situacija-je-teska-na-lecenju-su-kompletne-porodice/vest (ima dva video klipa) Ma Omikron ce da ispegla krivu, nazeb realno Cekaj, Delta? Ma kakve veze ima
January 26, 20223 yr 4 hours ago, mlatko said: Kako ne razumete da je "višak" broja preminulih uslovljen porastom broja imigranata i povratnika u Maticu? ne brt poznato je da je nacija 2021 dve godine starija od nacije 2019 godine, te više i umire šta tu nije jasno
January 26, 20223 yr Znamo da omikron probija imunitet stečen preboljevanjem ili vakcinacijom, tako da je sada taj procenat približan –imamo oko 60 odsto nevakcinisanih i oko 40 odsto vakcinisanih" Eto..jel vidite da je pelcovanje Qrac zivi i da ste dzaba davali ruke Gejcu na cipovanje.. Svi cete dobolite..svi !!!
January 26, 20223 yr 4 hours ago, vememah said: https://www.euronews.rs/srbija/drustvo/34712/euronews-srbija-u-kovid-bolnicama-batajnica-i-karaburma-situacija-je-teska-na-lecenju-su-kompletne-porodice/vest (ima dva video klipa) Pokušavam da zaključim na koliko % je Omikron kod nas, a ovaj izveštaj iz bolnica ukazuje na to da je Delta još uvek prisutna u značajnom nekom procentu. Na ourworldindata.org se može videti da, iz nekog razloga, u Nemačkoj dominacija Omicron-a ide dosta sporije od recimo UK i Grčke. Bio je neki tekst, verovatno je isto kačio Vememah, da smo 31. decembra bili na ~30% Omikrona ako se dobro sećam.
January 26, 20223 yr jel greshim shto mislim da se ne moze znati koji soj dominira bez neke statistike sekvenciranja? tj neko mora da sekvencira?sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 26, 20223 yr I ne treba zaboraviti uz delta/omikron pricu da smo mi nevakcinisani. Ne mozemo se porediti sa zemljama u kojima je duplo vise vakcinisanog stanovnistva
January 26, 20223 yr I ne treba zaboraviti uz delta/omikron pricu da smo mi nevakcinisani. Ne mozemo se porediti sa zemljama u kojima je duplo vise vakcinisanog stanovnistva ali mi bash hocemo da se poredimo!sent from novi mnogo jak bubamoto.