Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

60 odsto mladih nema mozak [emoji38]ol:

neka, sve to gaus popegla na kraju. shteta je jedino shto kratko traje, taj deo zivota netaknut rasudjivanjem sad.gif

edip. da mi ne skache neko, poshtenije je reci necu jer necu zabole me. ovo imanje mishljenja je chist vishak :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, gospa buba said:

60 odsto mladih nema mozak emoji38.pngol:

Jbg, treba da se vakcinišu, možda stvarno ima neki čip unutra, pa postanu pametniji... :fantom:

dobro, hajde, ima mozak nerado koristi.

na radost zombija u zombi apokalipsi :hihi:

:covid19:

koji ce to skandal da bude :isuse:

Jel vam jos nije jasno da im odgovaraju talasi epidemije. Uvek nova bitka, nova pobeda, predah pa onda opet jako najjace :fantom:

Se nose maske u Srbiji u zatvorenom prostoru i prevozu?¿ Pitam za sebe.

Slabo. Ili da kažem slabije nego ranije. Uglavnom ne. Govorim za Kragujevac.

u prodavnicama i tržnim centrima se uglavnom nose, u restoranima ne

Sve ređe.

Jel postoji obligacija ili ne (bar u pravozu)? nisam dobro postavio pitanje.

Cuj, obligacije u Srbiji su na papiru. Sve. Ostalo je nebitno. Kako se snadjes i kakva te sreca zalomi.

Background Picker
Customize Layout