May 30, 20213 yr Neće krenuti isuviše brzo. Više smo na otvorenom. Biće veselo, posebno za nevakcinisane, a pride ćemo pobiti još malo penzionera. Klubovi razvaljuju svaki dan, kakva korona, kakvi bakrači. Hoćemo sve, hoćemo odmah.
May 30, 20213 yr I u GSP je pobeđena korona, to jest pola nije još čulo da smo pobedili. Šta znam, meni malo postaje svejedno. Masku nosim unutra, u klabing ne idem već godinama, ali mi gužva napolju ne smeta, počela sam oprezno da se cmačem s ljudima kad se vidimo, a na poslu ćemo videti sutra kad se vratimo. Mada sam u petak imala privju, jer je dosta naroda došlo da donese komp, i svi smo jurili neki ćošak da možemo da sastančimo na timsu, ali dobro, i to će da prođe. Krivo mi je da još ljudi umre ako ne mora, eto to mi je. Ali da se svađam i nerviram - ne mogu više. Presisala sam.
May 30, 20213 yr Ne znamo koliko brzo će da krene. Kod mene u školi nedeljama nije bilo dece izolaciji, prethodne nedelje su za dva dana izolovana četiri učenika. Za dva znam da su iz iste porodice, zaraženo je mlađe dete (niži razredi OŠ). Iz još jedne porodice takođe tvrde da je dete prenelo koronu ostalim ukućanima. Maske više ne nose ni prodavačice u nekim radnjama, većina se ponaša kao da je sve prošlo, one s maskama gledaju kao budale. Cirkuliše se međugradskim busevima u kojima je krkljanac, a masku opet skoro niko nema. Mi stalno bijemo po istim greškama a očekujemo drugačiji rezultat, teško da to može.
May 30, 20213 yr od druge polovine aprila(mislim 18.) bg groblja su se vratila u redovni režim ponedeljak - subota
May 30, 20213 yr @az67 Da li možda imaš i onaj grafikon sa brojem novozaraženih vs. broj sahrana (pomereni za 17 dana)?
May 30, 20213 yr Danas bili na ručku u obližnjem Valter restoranu. Konobari maske nose isključivo na bradi, mi gosti svi bez. Opustili smo se. Doduše, nije bilo puno unutra, tek po neki sto, napolju je bilo valjda skroz popunjeno. Edited May 30, 20213 yr by Arkadija
May 30, 20213 yr žao mi je što nisam epidemiološki antropolog, sjajna studija bio mogla da se napiše samo vozeći se gsb-om. danas sam se posle hiljadu godina vozio javnim prevozom, terminus borča pa sve do blokova. u borči smo pobedili koronu, 2/3 ljudi u busu je bez maske, a pola od ostatka je na bradi il da viri njonja. kako je autobus prešao dunav bukvalno na prvoj stanici je broj maskera skočio na cca 50%, a kada smo prešli i preko save broj maskera je skočio na stabilnih +80% bombardujte borču e bonus, informerovci ne veruju u koronu, blicovci razumeju poentu maske Edited May 30, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
May 30, 20213 yr 19 minutes ago, gospa buba said: i donji dorcol ol: sent from bubamoto Ne diraj, volem ga
May 30, 20213 yr 33 minutes ago, Filozof manijak said: Glavu dajem, al Ovču ne dajem! esi ti ovčanski rumunj?