April 19, 20214 yr 21 minutes ago, steins said: Izgleda da je Nestorovic fasovao COVID ш а л и ш с е да ли је вакцинисан? а оно, реално, заболе ме. Edited April 19, 20214 yr by gospa buba
April 19, 20214 yr Just now, gospa buba said: ш а л и ш с е да ли је вакцинисан? Izjavio pre par meseci da neće.
April 19, 20214 yr Just now, Sammael said: Izjavio pre par meseci da neće. кул. идем да радим нешто, да не изризикујем да будем злобнија него што намеравам да будем. Edited April 19, 20214 yr by gospa buba
April 19, 20214 yr 29 minutes ago, gospa buba said: кул. идем да радим нешто, да не изризикујем да будем злобнија него што намеравам да будем. Odmorite Gospo, poturiću svoja pleća... Nestoroviću, da bog da najebao ko niko da sa onim govnetom u grkljanu na miru preispitaš sva sranja koja si izasrao i sjebao ko zna koliko ljudi svojim umobolnim stavovima kojima je neko poverovao i njima se vodio.
April 19, 20214 yr Popular Post Šta vam je bre. Dobiće ta štetočina najbolju negu, plazmu, antitela, štagod, onaj trampov lek , nije problem. Pa će nastaviti da kenja da je korona pičkin dim .
April 19, 20214 yr kucam tri puta, i brišem sa sve podsećanjem na one njegove izjave, i pokušavam da nekako na kraju posta dođem do toga da mu želim ozdravljenje al mi ne ide meni na dušu
April 19, 20214 yr E kad smo kod lekova, jedan kolega koji je ležao od korone, kaže dali su mi one tablete što jedna košta koznakoliko?I nešto da kao to kad popije ne sme da se mrda iz kreveta?Šta je to? .... Shiit has hit the fan!
April 19, 20214 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a jel postoji uopšte bilo kakav broj o do sada zaraženim u beogradu? 650 000 na nivou cele zemlje. Oko 30% u bg. To mu dodje oko 200 000.
April 20, 20214 yr 4 hours ago, gospa buba said: кул. идем да радим нешто, да не изризикујем да будем злобнија него што намеравам да будем. Ja ću da povučem svu zlobu na sebe. Nek crkne.
April 20, 20214 yr Sinoć smo imali jedan težak slučaj. Čovek se dugo gasio, mentalno i fizički, nakon teško doživljenog prošlogodišnjeg zatvaranja. Tek se suočavamo sa posledicama tih mera.
April 20, 20214 yr Iz kojih drzava se moze uci u Srbiju bez PRC testa? Zna li neko? Trebao bih za vikend da dodjem iz Poljske, a planiram ulazak iz Madjarske (ako se odatle moze bez PRCa)
April 20, 20214 yr Author ovde su ti pravila https://www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak Edited April 20, 20214 yr by Milosh76