Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Popular Post

ma koji strah od igle, pouzdano se zna da je bar jednom bio hospitalizovan. morali su mu vaditi krv za analize a sigurno mu je nisu izvlačili cevčicom iz šuljeva.

razlog njegovog nevakcinisanja je to što vidi koliki % antivaksera u Srbiji postoji, dosta i među njegovim glasačima. on zna da nove na našoj strani neće dobiti da jebe oca, ne sme sebi da dozvoli da zbog vakcine neki sledbenici dignu ruke od njega. otud i priprema terena sa Jovanom S i vezivanje avaksa za njegovu marionetsku opoziciju.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Štark smanjuje proizvodnju, neku i obustavlja, cca 400 ljudi na bolovanju u proizvodnji, pogodite zašto.

9 minutes ago, Valkyrie said:

ma koji strah od igle, pouzdano se zna da je bar jednom bio hospitalizovan. morali su mu vaditi krv za analize a sigurno mu je nisu izvlačili cevčicom iz šuljeva.

razlog njegovog nevakcinisanja je to što vidi koliki % antivaksera u Srbiji postoji, dosta i među njegovim glasačima. on zna da nove na našoj strani neće dobiti da jebe oca, ne sme sebi da dozvoli da zbog vakcine neki sledbenici dignu ruke od njega. otud i priprema terena sa Jovanom S i vezivanje avaksa za njegovu marionetsku opoziciju.

I ja mislim da još uvek kalkuliše sa njima. Za sada je samo pustio Vesića na Milu Alečković ali lično još nije zauzeo stranu.

I nije neka greska ali ide u njegovu temu.
A vec je i postavljeno (Marinika o vitaminima)

51 minutes ago, Valkyrie said:

Ja ne isključujem strah od igle, ali se slažem da verovatno nije to u pitanju.

Jbg, kad zaglaviš u bolnici, to je ipak drugo, nemaš puno izbora.Ovako može da se onesvesti i obruka pred kamerama.
Ni ovo sa antivakserima mi ne deluje verovatno, jer se dobar deo njegove propagande trenutno vrti oko nabavke vakcina i vakcinacije.

Više mislim da je u pitanju neka taktika za momenat kad dodje do zastoja u samom procesu i ne bude više zainteresovanih + standardna priča kako nije on bitan, on se žrtvuje, narod prvo.
Na kraju krajeva, to da li će se on lično vakcinisati, nije baš toliko bitno. Uvek može da se fejkuje nešto, slika se sa bocom i objavi na Instagramu. Ali jbg, fascinantno je da baš nikako ne može da prećuti, već najavljuje sopstvenu vakcinaciju 16x i ništa. :lolol:

Za to bi mu valjda svaki marketinški stručnjak i strateg rekao da je jako neozbiljno i da ostavlja loš utisak.

Edited by mraki

tako je

čovek se ogradio od antivaksera svuda

čovek je debil

”neće gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu”

je antivakserska pesma samo to niko nije provalio dok goci hegel to nije objasnio

teraj se bre u pm

39 minutes ago, mraki said:

Jbg, kad zaglaviš u bolnici, to je ipak drugo, nemaš puno izbora.Ovako može da se onesvesti i obruka pred kamerama.

Uvek može da se fejkuje nešto, slika se sa bocom i objavi na Instagramu.

Pa jes, pandemija koja ruši sve pred sobom nije razlog da zabodeš iglu u sebe ali da ti vide nivo holesterola jeste.

Na ovo onesvešćivanje i blamažu pred kamerama si sam sebi odgovorio u poslednjem pasusu (bold) 

Pa nije reč o razumnom čoveku. :D

1 hour ago, Valkyrie said:

Baš tako, od reči do reči.

Odavno me nesto nije iznerviralo kao ovo sa studentima.

• Popular Post

jedino sto trenutno u ovoj zemlji ima neku vrstu strategije i kontrolu nad necim je korona virus. 

Studenti su govna, to sam pričao i dok sam bio student, a pre svega zato što je većina slušala idiotski ex yu rock... Jebeni retardi...

Background Picker
Customize Layout