Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Jeremija said:

Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga.

Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena.

Na mnogo nivoa je to toliko bolesno i defektno i poremećeno da ne mogu uopšte da ulazim u to koliko je to zapravo zločin i pravno i ustavno, kako god uzmeš, samo dobijem onaj prosti sirovi seljački poriv da im poželim sve najgore na tradicionalan srpski način i to je to.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

aaa. nishta josh.

sent from bubamoto

Na N1 kazu da ce posle sednice da objave njihove izjave

Oko 17h završavaju, pa obraćanje[emoji769]

.... Shiit has hit the fan!

Od ponedeljka rade kafići, od srede i TCovi

Gotovo

Pobeda!!!!

objavljeno otvaranje

45 minutes ago, Jeremija said:

Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga.

Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena.

Zato sto ona balava lopovska psihoticna iskomplekirana somina mora da ima najbolji skor u regionu i njegovoj mafijaskoj porodici rejting ne sme da se krnji.

Sto rece Pelikan™ Tibi, jedva cekam seriju "Porodica 2" ako me razumete

Just now, renne said:

Gotovo

Pobeda!!!!

Govna.

Valjda im prosta fizika pomrsi racne jbg, nije virus EU pa da ga ignorises, radi on svoje i ako se pravis da ga nema.

2 minutes ago, renne said:

Gotovo

Pobeda!!!!

Al baste, kafica i restorana

Opet nebulozno

Kako misle da ovim merama i signalima kriva pocne padati 

znam ali u toj fizici i mi moramo da uchestvujemo :dry:

sent from bubamoto

Pa i ne misle

Bole i organi za reprodukciju

i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?!

koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?!

o cemu mi, tj vi ovde pricate?!

1 minute ago, gospa buba said:

znam ali u toj fizici i mi moramo da uchestvujemo :dry:

sent from bubamoto

... nisam ni rekao da je drugacije.

1 minute ago, Shaq said:

i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?!

koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?!

o cemu mi, tj vi ovde pricate?!

Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu.

Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači!

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu.

Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači!

naci klovan je onaj ko uskoci jednom mesecno, a ne onaj sto ucestvuje svakodnevno.. interesting :coffee:

213233252_Screenshot_20210402-170443_SamsungInternet.thumb.jpg.a276f327e7492a91bbe71efb78d186b7.jpg

Idi u pickumaterinu!!#@%!¥

Kako se iskljuciti iz svega..

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.