Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Jeremija said:

Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga.

Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena.

Na mnogo nivoa je to toliko bolesno i defektno i poremećeno da ne mogu uopšte da ulazim u to koliko je to zapravo zločin i pravno i ustavno, kako god uzmeš, samo dobijem onaj prosti sirovi seljački poriv da im poželim sve najgore na tradicionalan srpski način i to je to.

aaa. nishta josh.

sent from bubamoto

Na N1 kazu da ce posle sednice da objave njihove izjave

Oko 17h završavaju, pa obraćanje[emoji769]

.... Shiit has hit the fan!

Od ponedeljka rade kafići, od srede i TCovi

Gotovo

Pobeda!!!!

objavljeno otvaranje

45 minutes ago, Jeremija said:

Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga.

Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena.

Zato sto ona balava lopovska psihoticna iskomplekirana somina mora da ima najbolji skor u regionu i njegovoj mafijaskoj porodici rejting ne sme da se krnji.

Sto rece Pelikan™ Tibi, jedva cekam seriju "Porodica 2" ako me razumete

Just now, renne said:

Gotovo

Pobeda!!!!

Govna.

Valjda im prosta fizika pomrsi racne jbg, nije virus EU pa da ga ignorises, radi on svoje i ako se pravis da ga nema.

2 minutes ago, renne said:

Gotovo

Pobeda!!!!

Al baste, kafica i restorana

Opet nebulozno

Kako misle da ovim merama i signalima kriva pocne padati 

znam ali u toj fizici i mi moramo da uchestvujemo :dry:

sent from bubamoto

Pa i ne misle

Bole i organi za reprodukciju

i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?!

koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?!

o cemu mi, tj vi ovde pricate?!

1 minute ago, gospa buba said:

znam ali u toj fizici i mi moramo da uchestvujemo :dry:

sent from bubamoto

... nisam ni rekao da je drugacije.

1 minute ago, Shaq said:

i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?!

koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?!

o cemu mi, tj vi ovde pricate?!

Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu.

Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači!

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu.

Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači!

naci klovan je onaj ko uskoci jednom mesecno, a ne onaj sto ucestvuje svakodnevno.. interesting :coffee:

213233252_Screenshot_20210402-170443_SamsungInternet.thumb.jpg.a276f327e7492a91bbe71efb78d186b7.jpg

Idi u pickumaterinu!!#@%!¥

Kako se iskljuciti iz svega..