April 2, 20214 yr 9 minutes ago, Jeremija said: Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga. Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena. Na mnogo nivoa je to toliko bolesno i defektno i poremećeno da ne mogu uopšte da ulazim u to koliko je to zapravo zločin i pravno i ustavno, kako god uzmeš, samo dobijem onaj prosti sirovi seljački poriv da im poželim sve najgore na tradicionalan srpski način i to je to.
April 2, 20214 yr aaa. nishta josh.sent from bubamotoNa N1 kazu da ce posle sednice da objave njihove izjave
April 2, 20214 yr 45 minutes ago, Jeremija said: Meni je najmonstuoznije to što se lažnim ciframa narod svesno izlaže većem zaraživanju, a sve u svrhu nekog rejtinga. Da običan čovek zna prave cifre preminulih, on bi se mnogo više čuvao (a i čuvao druge od sebe), ovako se stvara svest da i pored visokog broja zaraženih odlično prolazimo, a to što je u komšiluku drugačije, to je (naravno) zbog inferiornih gena. Zato sto ona balava lopovska psihoticna iskomplekirana somina mora da ima najbolji skor u regionu i njegovoj mafijaskoj porodici rejting ne sme da se krnji. Sto rece Pelikan™ Tibi, jedva cekam seriju "Porodica 2" ako me razumete
April 2, 20214 yr Just now, renne said: Od ponedeljka rade kafići, od srede i TCovi Gotovo Pobeda!!!! Govna. Valjda im prosta fizika pomrsi racne jbg, nije virus EU pa da ga ignorises, radi on svoje i ako se pravis da ga nema.
April 2, 20214 yr 2 minutes ago, renne said: Od ponedeljka rade kafići, od srede i TCovi Gotovo Pobeda!!!! Al baste, kafica i restorana Opet nebulozno Kako misle da ovim merama i signalima kriva pocne padati
April 2, 20214 yr i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?! koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?! o cemu mi, tj vi ovde pricate?!
April 2, 20214 yr 1 minute ago, gospa buba said: znam ali u toj fizici i mi moramo da uchestvujemo sent from bubamoto ... nisam ni rekao da je drugacije.
April 2, 20214 yr 1 minute ago, Shaq said: i sad vi koji pratite svakodnevno ovaj cirkus, i dalje tvrdite da ovo sve nije jedan malo je reci cirkus?! koliko me secanje sluzi, kad su zatvorili kafice i trzne centre pre koliko 2-3 nedelje?, bilo je manje zarazenih i preminuli, a sada kad je taj broj veci u oba slucaja, oni ih ponovo otvaraju?! o cemu mi, tj vi ovde pricate?! Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu. Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači!
April 2, 20214 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Pričamo o cirkusu Coronado i tetki na trapezu. Taman nam fali jedan klovn da upotpunimo ekipicu. Uskači! naci klovan je onaj ko uskoci jednom mesecno, a ne onaj sto ucestvuje svakodnevno.. interesting :coffee: