March 31, 20214 yr 1 minute ago, renne said: noćas su opet divljali Spremaju se polako da zauzmu funkcije u drustvu, posle zavrsenih studija.
March 31, 20214 yr Author Buduci hirurzi. kardiolozi, epidemiolozi, inzenjeri, sudije, politikolozi, hemicari... buducnost Srbije (av)
March 31, 20214 yr 1 hour ago, radisa said: Keva i tast i tašta su se svi vakcinisali, jer smo ih mi prijavili i poslali, nisu hteli da se svađaju sa decom... Ali, su im puna usta Nestorovića, jebo ih on... I ništa oni ne razumeju, ali Nestor tako lepo priča i pametan čovek... ''Nestorović je rekao da se neće vakcinisati, pa neću ni ja.'' - rečenica koju sam imao priliku da čujem uživo.
March 31, 20214 yr 46 minutes ago, Milosh76 said: Buduci hirurzi. kardiolozi, epidemiolozi, inzenjeri, sudije, politikolozi, hemicari... buducnost Srbije (av) buduci zaposleni preko stranke.
March 31, 20214 yr 2 hours ago, elementary said: Sve na stranu ali mi imamo preko 5000 zaraženih svakog dana već par meseci uz to pitanje koliko ima onih koji nisu testirani a zaraženi ,meni nije jasno odakle više ovoliko zaraženih . Koliko mi to imamo stanovnika kad već 3,4 talasa ima ovoliko zaraženih . Samo marta imamo bar 200k zaraženih ,to su ogromne brojke. Na onom sajtu covid-19 ukupan broj zaraženih manje od 600k ,šta li oni računaju. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk da i mei nije to jasno..cak i da ne vakcinisemo, mnogo je ovo zarazenih, ako uzmemo u obzir da smo vec imali velike talase..a pritom navodno ima i vise nego zvanicno..kolikp mi to imamo ljudi da obole..koliko imamo porokuzenh, zavisi koga pitas, neko misli da smo bar blizu 50%, neko ceni da smo jedva na 10, 20..
March 31, 20214 yr 2 hours ago, elementary said: Sve na stranu ali mi imamo preko 5000 zaraženih svakog dana već par meseci uz to pitanje koliko ima onih koji nisu testirani a zaraženi ,meni nije jasno odakle više ovoliko zaraženih . Koliko mi to imamo stanovnika kad već 3,4 talasa ima ovoliko zaraženih . Samo marta imamo bar 200k zaraženih ,to su ogromne brojke. Na onom sajtu covid-19 ukupan broj zaraženih manje od 600k ,šta li oni računaju. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Čini ti se. Možemo imati svaki dan po 5000 zaraženih i da to tako traje godinama. Srbija do sad ima ugrubo oko 25.000 umrlih i oko 2.500.000 zaraženih. To jesu ogromne brojke i među državama smo koje su najgore prošle u pandemiji, globalno gledano. Ali ipak nas ima ukupno skoro 7 miliona i daleko je to od kraja.
March 31, 20214 yr Tim pre što je broj asimptomatskih slučajeva po svemu sudeći daleko manji nego što se u početku pretpostavljalo, pa smo i na taj način daleko od kolektivnog imuniteta, a i ponovno zaražavanje je i te kako moguće.
March 31, 20214 yr asimptomatski slučajeva je tek 20% a ne kako su na početku kinezi lupili, 80% - eto otkud toliko prokuženih po danu, ništa čudno ako je tek 750k bilo zaraženo...
March 31, 20214 yr 32 minutes ago, omiljeni said: Čini ti se. Možemo imati svaki dan po 5000 zaraženih i da to tako traje godinama. Srbija do sad ima ugrubo oko 25.000 umrlih i oko 2.500.000 zaraženih. To jesu ogromne brojke i među državama smo koje su najgore prošle u pandemiji, globalno gledano. Ali ipak nas ima ukupno skoro 7 miliona i daleko je to od kraja. Hm, izvor za ove cifre?
March 31, 20214 yr 3 minutes ago, Sammael said: Hm, izvor za ove cifre? republički zavod za statistiku Edited March 31, 20214 yr by omiljeni
March 31, 20214 yr 3 minutes ago, omiljeni said: republički zavod za statistiku to jedino ako množimo sa 5, pošto su ovo zvanični podaci: