Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, renne said:

noćas su opet divljali

Spremaju se polako da zauzmu funkcije u drustvu, posle zavrsenih studija.

Mladi lideri jbg

• Author

Buduci hirurzi. kardiolozi, epidemiolozi, inzenjeri, sudije, politikolozi, hemicari... buducnost Srbije (av)

1 hour ago, radisa said:

Keva i tast i tašta su se svi vakcinisali, jer smo ih mi prijavili i poslali, nisu hteli da se svađaju sa decom...

Ali, su im puna usta Nestorovića, jebo ih on... I ništa oni ne razumeju, ali Nestor tako lepo priča i pametan čovek... :isuse:

''Nestorović je rekao da se neće vakcinisati, pa neću ni ja.'' - rečenica koju sam imao priliku da čujem uživo.

46 minutes ago, Milosh76 said:

Buduci hirurzi. kardiolozi, epidemiolozi, inzenjeri, sudije, politikolozi, hemicari... buducnost Srbije (av)

buduci zaposleni preko stranke.

• Popular Post

Samo ovo serovati, kaciti i lepiti svuda, a u pm vise sa bolidima

097eba8cfda04767e5fbadfa35722293.jpg

2 hours ago, elementary said:

Sve na stranu ali mi imamo preko 5000 zaraženih svakog dana već par meseci uz to pitanje koliko ima onih koji nisu testirani a zaraženi ,meni nije jasno odakle više ovoliko zaraženih . Koliko mi to imamo stanovnika kad već 3,4 talasa ima ovoliko zaraženih . Samo marta imamo bar 200k zaraženih ,to su ogromne brojke.
Na onom sajtu covid-19 ukupan broj zaraženih manje od 600k ,šta li oni računaju.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

da i mei nije to jasno..cak i da ne vakcinisemo, mnogo je ovo zarazenih, ako uzmemo u obzir da smo vec imali velike talase..a pritom navodno ima i vise nego zvanicno..kolikp mi to imamo ljudi da obole..koliko imamo porokuzenh, zavisi koga pitas, neko misli da smo bar blizu 50%, neko ceni da smo jedva na 10, 20..

2 hours ago, elementary said:

Sve na stranu ali mi imamo preko 5000 zaraženih svakog dana već par meseci uz to pitanje koliko ima onih koji nisu testirani a zaraženi ,meni nije jasno odakle više ovoliko zaraženih . Koliko mi to imamo stanovnika kad već 3,4 talasa ima ovoliko zaraženih . Samo marta imamo bar 200k zaraženih ,to su ogromne brojke.
Na onom sajtu covid-19 ukupan broj zaraženih manje od 600k ,šta li oni računaju.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Čini ti se. Možemo imati svaki dan po 5000 zaraženih i da to tako traje godinama.

Srbija do sad ima ugrubo oko 25.000 umrlih i oko 2.500.000 zaraženih. To jesu ogromne brojke i među državama smo koje su najgore prošle u pandemiji, globalno gledano.

Ali ipak nas ima ukupno skoro 7 miliona i daleko je to od kraja.

Tim pre što je broj asimptomatskih slučajeva po svemu sudeći daleko manji nego što se u početku pretpostavljalo, pa smo i na taj način daleko od kolektivnog imuniteta, a i ponovno zaražavanje je i te kako moguće.

asimptomatski slučajeva je tek 20% a ne kako su na početku kinezi lupili, 80%

- eto otkud toliko prokuženih po danu, ništa čudno ako je tek 750k bilo zaraženo...

32 minutes ago, omiljeni said:

Čini ti se. Možemo imati svaki dan po 5000 zaraženih i da to tako traje godinama.

Srbija do sad ima ugrubo oko 25.000 umrlih i oko 2.500.000 zaraženih. To jesu ogromne brojke i među državama smo koje su najgore prošle u pandemiji, globalno gledano.

Ali ipak nas ima ukupno skoro 7 miliona i daleko je to od kraja.

Hm, izvor za ove cifre?

750k prokuženih na 5,8 milki punoletnih izađe 12,9% iliti tek svaki 8 birač :D

3 minutes ago, Sammael said:

Hm, izvor za ove cifre?

republički zavod za statistiku

Edited by omiljeni

3 minutes ago, omiljeni said:

republički zavod za statistiku

to jedino ako množimo sa 5, pošto su ovo zvanični podaci:

image.thumb.png.37c820744a36f028496aa07812f8aea2.png

To je Batut, a Republički zavod za statistiku je nešto drugo.