March 26, 20214 yr 4 minutes ago, Sammael said: Po aberima koje sam čuo, ponovno otvaranje je 1.4. u cetvrtak, to mi malo nelogicno, pre cetvrtog cetvrtog, ne verujem..
March 26, 20214 yr 5 minutes ago, Sammael said: Po aberima koje sam čuo, ponovno otvaranje je 1.4. Zar je nesto zatvarano na ulici se to apsolutno ne vidi, sve izgleda najnormalnije. Mislim da i kada bi mrtvi padali po ulici niko se iz vlade ne bi ljudski potresao.
March 26, 20214 yr 13 minutes ago, Sammael said: Po aberima koje sam čuo, ponovno otvaranje je 1.4. Not funny.
March 26, 20214 yr Od ponedeljka vrv i kafici rade i to je to, bez mera (sem onih kao ogranicenja broja ljydi po metru kv koji niko ne postuje ni kontrolise) Pobeda! Sad ovi antiglobalisti protiv kovidiktature ne moraju mitingovati 3.4.Kafići po Mitrovici i ovako rade kako čujem Sent from my M2002J9G using Tapatalk
March 26, 20214 yr Just now, arheolog1981 said: Kafići po Mitrovici i ovako rade kako čujem Sent from my M2002J9G using Tapatalk Nisam primetila a prosla pored bar 5 u centru
March 26, 20214 yr 9 minutes ago, Jumanji said: Op op, samo jako sta je ovo kod nas se malo drugacije snasli
March 26, 20214 yr slabo mi ide diplomatski jezik, je l ovo znači "uhvatili smo vas u laži" Quote Na pitanje o sumnji u zvanične podatke o broju zaraženih i preminulih, Ivanuša kaže da je SZO tražila od Srbije proveru podataka i da ta organizacija ne sakuplja podatke iz nezvaničnih izvora. „Kad me pitate o tačnosti brojki, mislim da svi ljudi u Srbiji vide po svojim komšijama, prijateljima, po tome koliko ljudi odlazi u bolnice, da li broj obolelih raste ili opada“, kazao je.
March 26, 20214 yr Cuo sam za bar cetvoro dece ispod dve godine koja su pozitivna. U poslednjih nedelju dana. Ajd javi rezultate testa.Meni je dijete bilo najmlađe pozitivno u BIH, šest mjeseci starosti . Ne bi testirali da nismo insistirali, plus Unošenje u karton. Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
March 27, 20214 yr Kod nas su dosta stroge mere osim što jedino gde nema mera je posao. Tu se ne poštuje distanca niti primenjuju mere. Sve ostalo je pod merama. Klubovi ne rade mesecima. Restorani ne rade trenutno, a i kada je bilo dopušteno nisu radili duže od 17/18/20, škola je online. Tako da gosti iz Makedonije da se pripreme da jedino takeaway mogu, a sve ostalo u smislu predaha nije moguće.
March 27, 20214 yr Javlja koleginica da jedan ucenik nece prisustvovati online nastavi zbog korone, a imao je koronu u decembru, pricao mi je u skoli i tad je odsustvavao. Drugi put za 3 meseca jbt
March 27, 20214 yr prosao ja kroz susedno selo, centar, malo je ljudi,generalno sede po klupama stariji narod, ko nekad, kafici, kao i svugde verujem, zvanicno ne rade ali se na otvorenom sedi i pije kola..sizofreno i polumrtvo, mesavina..gledam trend, pa nama dosadasnji pik gore dole traje skoro 2 nedelje, nit raste, nit pada, zvanicno..opet ne verujem ni da bas toliko vise imamo obolelh od zvanicnog broja, svo vreme, onda ispade da je pola Srbije u najmanju ruku proslo kroz koronu, onda nam ni zvanicne aktuelne brojke ne bi mogle biti ovolike..ili smo na jedva 30% prokuzenosti, maksimum, ili smo blizu bar 50, ne racunajuci vestacki full imunizovane, u tom slucaju, pad bi trebao da bude neminovan..pre ce biti da je ovo prvo, cim i dalje ima toliko nevernika u koronu..ono,znam da ima i medju onima koji su jedva pretekli, a ne veruju, but still..