March 26, 20214 yr 18 minutes ago, cedo said: imate li u srbiji policijski cas ? Kakav policijski cas, ovde se zivi kao da nema korone
March 26, 20214 yr 19 minutes ago, cedo said: imate li u srbiji policijski cas ? Ne, ukinut je krajem proleća i nije više uvođen. Pokušao Vučić letos, obilo mu se o glavu.
March 26, 20214 yr 4 minutes ago, Sandradjer said: Kakav policijski cas, ovde se zivi kao da nema korone znao sam ... ali, slabo sam pratio koronske topice poslednjih dana, pa rekoh da pitam ipak traze me makedonci info posto su dobili pozive sutra i prekosutra dadodju i da se vakciisu i svi me pitaju ... a sto se ti ne vakcinises
March 26, 20214 yr 24 minutes ago, cedo said: imate li u srbiji policijski cas ? Od ponedeljka vrv i kafici rade i to je to, bez mera (sem onih kao ogranicenja broja ljydi po metru kv koji niko ne postuje ni kontrolise) Pobeda! Sad ovi antiglobalisti protiv kovidiktature ne moraju mitingovati 3.4.
March 26, 20214 yr Author Samo im reci da se dobro najedu i napiju, posto ne rade ni kafane ni restorani,. Na srecu najbolji rostilj u Leskovcu i Vranju je na kioscima pa nece ostati gladni
March 26, 20214 yr 3 minutes ago, cedo said: znao sam ... ali, slabo sam pratio koronske topice poslednjih dana, pa rekoh da pitam ipak traze me makedonci info posto su dobili pozive sutra i prekosutra dadodju i da se vakciisu i svi me pitaju ... a sto se ti ne vakcinises Ne znam kakve su mere u Makedoniji, neka se pripreme da je ovde opustena atmosfera
March 26, 20214 yr 5 minutes ago, InvisibleLight said: Od ponedeljka vrv i kafici rade i to je to, bez mera (sem onih kao ogranicenja broja ljydi po metru kv koji niko ne postuje ni kontrolise) Pobeda! Sad ovi antiglobalisti protiv kovidiktature ne moraju mitingovati 3.4. da, najavila brnaba juče da smo pobedili i da je to to
March 26, 20214 yr 5 minutes ago, InvisibleLight said: Od ponedeljka vrv i kafici rade i to je to, bez mera (sem onih kao ogranicenja broja ljydi po metru kv koji niko ne postuje ni kontrolise) Pobeda! Sad ovi antiglobalisti protiv kovidiktature ne moraju mitingovati 3.4. I po skolskim grupama se deli propagandni sadrzaj za povratak u skole. E sad ti sto dele ne znam zasto se ne vakcinisu da se vratimo sto pre u klupe
March 26, 20214 yr 6 minutes ago, renne said: da, najavila brnaba juče da smo pobedili i da je to to Nek nam je sa srecom
March 26, 20214 yr Nije Cale nista konkretno najavio, vise u stilu, nadamo se..sto ne znaci da nece d apopuste, mada, sad im vec i razjareni lekari disu za vrat..ove mere, takve kakve su, su ipak neki kompromis, daleko bilo d abranim ove slepce, ali, ako bi uveli iole ostrije, izbila bi pobuna, tek onda bi mozda i gore bilo..pritom me zabole za sistem, drzavu, i slicno, mislim d abi s epotencijalno epidemioloska situacija dovoljno pogorsala..ovako, mozda i splasne malo bar..to nam je sto nam je.. Edited March 26, 20214 yr by Misko
March 26, 20214 yr Svi koji padnu kao zrtve prinesene na oltaru bdp-a treba da budu ponosni sto su dali zivot za privrednog giganta, tigra u regionu (citaj-kasu privatnih giganata ciji je vuciceva vlast servis)
March 26, 20214 yr 1 hour ago, morgana said: ja sam zbog teorija zavjere raskinula jedno relativno prisno prijateljstvo. nisam vise mogla da slusam budalastine. jedan od najboljih ortaka iz perioda posle srednje skole i tokom faksa, svasta smo prosli zajedno. poceo da tone u pravoslavlje sve dublje i dublje, ne bi mi to smetalo da se bukvalno svaki razgovor uz pivo pretvori u jednom trenutku u prihvatanje boga pravoslavnog itditd trenutno je kod artemija u onoj ekipi koja se odvojila od spc, retko se cujemo i mozemo da pricamo bukvalno samo o sportu i muzici, svaka druga tema neminovno zavrsi u 'zadnjim vremenima', 'zigu zveri' itd. tuga me neka uhvati bas kad pomislim na njega, nedostaje mi. al cini mi se da tu nema pomoci, gore je od heroina jbt
March 26, 20214 yr 1 hour ago, desboj said: Danas pre vrtića klinac 38 i kusur. Pedijatar ga na keca pošalje na PCR test. Dete od 15 meseci. Cuo sam za bar cetvoro dece ispod dve godine koja su pozitivna. U poslednjih nedelju dana. Ajd javi rezultate testa.