March 26, 20214 yr možda čovek jeste normalan, ali je samo na primer glup. može da se desi da neko bude specijalista, a da ne zna šta stvarno znači 0.9% i da ne zna kako taj "malecki" broj izgleda u praksi. U nekom svetu gde svaku državu vode Vučić i Vesić, tu bi od korone bi na kraju umrlo više ljudi nego od 2. svetskog rata a ovo za običan grip šuketa ko otvoren prozor. korona je bar 3-4 puta zaraznija od gripa.
March 26, 20214 yr https://nova.rs/vesti/drustvo/najvise-umrlih-u-jednom-danu-od-pocetka-2021/ 5225 zaraženih 39 umrlih
March 26, 20214 yr 20 minutes ago, gospa buba said: hocesh da kazesh da je lud samo iz jedne oblasti? meni to ok, moze da bude. sent from bubamoto zasad se pokazala ta jedna oblast. videcemo za dalje. ne veruje on ni vakcini bas previse. mada, to upada u istu ludost
March 26, 20214 yr 2 hours ago, napadaj said: Da li neka od ovih laboratorija sa spiska u kojima može da se uradi PCR test radi nedeljom? https://inocovid.pks.rs/documents/REFERENTNE-Laboratorije.pdf Ovi ne rade PCR, nego brze antigenske testove.
March 26, 20214 yr Nisam čitao donji deo, priznajem, mada, taj isti spisak imaš kao izbornik na eupravi kad zakazuješ PCR, te onda vidiš dal' rade nedeljom.
March 26, 20214 yr 13 hours ago, Tsai said: E, a jeste razmisljali o tome kako cete se, kad prodje ovo, odnositi prema ljudi iz familije, prijateljima koji su vas poprilicno razocarali u ponasanju? Ja mislim da cu se trajno distancirati od takvih, nazalost. Neki bas gotivni ljudi su me jako razocarali svojom sebicnoscu, ne verujem da ce sati i dani razgovora pomoci da promenim misljenje. Bedak Ljudi iz familije su uglavnom pristupili pandemiji na najbolji način, čuvali su se i kada je došao momenat vakcinisali su se. Prijatelji su onako, pola-pola. I tu raspon ide od vakcinacije do potpune negacije virusa. Jedna dobra prijateljica svima priča kako se izlečila od orone letos, homeopatijom i meditacijom. Danas sam opet imala okršaj sa jednom osobom sa posla, koja je do pred Novu Godinu bila skroz ok, onda joj se desio neki kvrc u glavi, pa sada na skoro banalan razgovor o tome kako zamišljamo da bi kampanja za vakcinaciju izgledala, završio se citiranjem Nestorovića i još nekih likova za koje ne znam ni ko su. Kada sam rekla da smatram da je Nestorović težak ludak, napala me kako mogu da govorm protiv tako uglednog profesora, uputila sam je na yt gde može da nađe njegove intervjue sa raznih televizija o npr vanzemaljcima (ljudi sa plavim očima su vanzemaljci), rekla mi je da izmišljam i da yt nije nikakvav verodostojan izvor. A da, inače, ona zastupa i tvrdnju da nas zaprašuju avionima i kovid ne postoji. Nisam htela danas da je čekam, jer se obično vraćamo zajedno sa posla.
March 26, 20214 yr 1 hour ago, BlackGeorge said: https://nova.rs/vesti/drustvo/najvise-umrlih-u-jednom-danu-od-pocetka-2021/ 5225 zaraženih 39 umrlih Sranje, to se bas zahuktalo.
March 26, 20214 yr ovo je i meni pitanje svih pitanja: sa kim ću se družiti kada se sve ovo završi? najgore mi je što je puno ljudi koji su na "našoj" strani (odgovorni, priznaju nauku, vakcinisani itd) psihički puklo i povuklo se u sebe i neke svoje neprobojne svetove. ove sa druge strane lagano otpisujem, jbg. (možda je to ispoljavanje mog "pucanja")
March 26, 20214 yr jel istina da je ukinut karantin za vakcinisane drzavljane pri povratku u srbiju? kruzi vest od prekjuce po raznim sajtovima
March 26, 20214 yr 1 hour ago, Tsai said: jel istina da je ukinut karantin za vakcinisane drzavljane pri povratku u srbiju? kruzi vest od prekjuce po raznim sajtovima pa rekao je onaj neki hobit pre neki dan, samo nije umeo da kaze. ali da. nece mrcvariti vakcinisane, zato su se i vakcinisali :D
March 26, 20214 yr nemam nigde zvanicno, sa sajta ministarstva, nego samo poneka recenica u govnoidima
March 26, 20214 yr 1 hour ago, decak Kejt said: ovo je i meni pitanje svih pitanja: sa kim ću se družiti kada se sve ovo završi? najgore mi je što je puno ljudi koji su na "našoj" strani (odgovorni, priznaju nauku, vakcinisani itd) psihički puklo i povuklo se u sebe i neke svoje neprobojne svetove. ove sa druge strane lagano otpisujem, jbg. (možda je to ispoljavanje mog "pucanja") evo moje kognitivne disonance: medju ljudima koji imaju razuman stav o pelcovanju i koroni i ne libe se da ga iskazu su bar dvoje lokalnih naprednjaka, obrazovani ljudi koji su se uclanili da bi stigli do nekog benefita. a medju zakletim antimaskerima, poludelim preko svake mere, je bar nekoliko ljudi sa kojima sam pre par godina setala i verujem i dalje da im je srce na pravoj strani. svejedno, sklonila sam im se iz vidokruga, a i oni meni. uzi krug je uredno pelcovan, bas niko me nije razocarao - bila bih jako iznenadjena da se to desi, a verujem da bi mi mnogo otezalo borbu sa korona stresom. ono sto bih sankcionisala su javno izneseni stavovi iz pozicije medicinskog autoriteta... mislim da je kod nas nesto jako pogresno postavljeno kad mi skoro svi koji oklevaju da se vakcinisu navedu nekog lekara (sto je najgore, ne jednog, ima ih kolko hoces) zbog koga su odustali ili se predomisljaju.
March 26, 20214 yr ja sam zbog teorija zavjere raskinula jedno relativno prisno prijateljstvo. nisam vise mogla da slusam budalastine.
March 26, 20214 yr Danas pre vrtića klinac 38 i kusur. Pedijatar ga na keca pošalje na PCR test. Dete od 15 meseci.