Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 12. 3. 2021. at 13:22, Sandradjer said:

Kod nas je bitno da skole predju onlajn jer dobar deo stanovnistva se urazumi tek kad povuku decu sa nastave (fazon,  izgleda je frka cim su decu poslali kuci,  pa ne mozemo da slavimo rodjendan u igraonici,  ko zna koliko njih ce doci,  ipak ne idu u skolu itd.) 

pa kad mi nikad nemamo informaciju! zaista nemamo. i ono shto lichi na informaciju, ili izlazi iz dokazano nepouzdanog izvora ili znamo da nije moguc direktan prenos, a bez da je neko modulishe putem ne neki pozeljni politichki ishod. nego moramo da gatamo iz onoga shto dopre do nas, na ovaj ili onaj nachin.

Edited by gospa buba

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nisam ispratila, a mozda sam i corava, al za pijace nista ne kazu [emoji848]

Svi na pijace!

grlimo se i ljubimo?

sent from bubamoto

On 12. 3. 2021. at 14:18, vememah said:

Što se dece tiče, evo američkih podataka: svaki 8. registrovani zaraženi i približno svaki 50. hospitalizovani je dete, a dece umrle od koronavirusa bilo je u više od 3/4 država za koje postoje podaci.

TW55X7B.png

https://downloads.aap.org/AAP/PDF/AAP and CHA - Children and COVID-19 State Data Report 3.4.21 FINAL.pdf

Dakle, deca nisu ugrožena kategorija. 

Zar nismo vec vise puta apsolvirali da se sada deca vise razboljevaju zbog, verovatno, tih novih sojeva?

• Popular Post
  On 12. 3. 2021. at 15:59, Jumanji said:

Zar nismo vec vise puta apsolvirali da se sada deca vise razboljevaju zbog, verovatno, tih novih sojeva?

nismo dovoljno, mora josh. vec od ponedeljka cemo se vratiti na dilemu da li maske neshto rade, i to ce biti najbrzi povratak u istoriji povrataka :lolol:

Edited by gospa buba

On 12. 3. 2021. at 14:16, gone fishing said:

džabe ja kačim istraživanja kada to niko ne čita :happy:

- u državi kraljice babe su radili istraživanja i ustanovili da deca u uzrastu od 12-16 godina prenose koronu jednako uspešno kao i odrasli, to što oni uglavnom prolaze sa blagim do nikakvim simptomima je drugi par cipela...

- a čak i da to nije tačno njihovo prisustvo u javnom prevozu povećava gužvu i približava odrasle na manju razdaljinu i tako pospešuje širenje engleskog soja virusa kod nas

mislim da ces morati da snimis nesto za youtube :D

Edited by Aleksija

On 12. 3. 2021. at 15:48, theanswer said:

Dakle, deca nisu ugrožena kategorija. 

ne ako zive sama sto je prilicno nemoguce za decu

Trebalo je da prosvetari budu povlašćeni za vakcinaciju, a da se učenici (roditelji) opredeljuju za on line ili redovnu nastavu. 

Inače, toliko štite ekonomiju da u petak poslepodne objavljuju mere za vikend, dok će u nedelju znati pravila od ponedeljka :isuse:. Jebena katastrofa.

On 12. 3. 2021. at 11:54, theanswer said:

Dok sve ostalo funkcioniše kako funkcioniše? Ne baš. Na stranu što nisam video nigde jake dokaze da su deca tog uzrasta veliki prenosioci ovog virusa. 

Škole poslednje treba zatvoriti. 

Pa jeste, dece ionako imamo za bacanje.

Osim toga lako ih je i napraviti.

Од понедељка све регуларно. После можда следи скраћивање радног времена угоститељских објеката до 19ч потом до 18ч па до 17ч. Као што је очигледно било да ништа неће радити за викенд тако је и ово извесно. Сетите се прошлог таласа и мера у новембру и децембру, тако је све ишло.

On 12. 3. 2021. at 16:43, Tale said:
Pa jeste, dece ionako imamo za bacanje.
Osim toga lako ih je i napraviti.
hajde da se nadjemo na sredini: teshko ih pravimo, a onlajn nastava ih nece osakatiti do neprepoznatljivosti :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout