Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Filozof manijak said:

Semafor žurka sutra

5 minutes ago, Aleksija said:

mislim da je sa britanskim i hospitalizacija i smrtnost neuporedivo veca u svim kategorijama. hospitalizacije su najveci problem.

plus, znacajan broj ljudi koji je imao koronu je vakcinisan, ne mozemo da sabiramo te brojeve.

još će gore biti kada za 2, najviše 3 meseca brazilski p1 soj postane dominantan kod nas, po preliminarnim podacima brazilaca ovaj soj je duplo zarazniji od originalnog, poređenja radi britanski je samo 35% zarazniji, a još gore vesti su da su šanse za ponovno zaražavanje sa p1 sojem 25-60%, što bi objasnilo porast slučajeva u maunasu u zadnjih 2 meseca, gde je 76% stanovništva već imalo originalni soj prošle godine

Edited by gone fishing

...

Edited by Aleksija

Prirodno prokuživanje.:isuse: Sasvim je očigledno da to sa koronavirusom ne funkcioniše, i da ponovnog zaražavanja itekako ima. Sasvim je jasno da su u ovom galopirajućem četvrtom talasu novi sojevi itekako prisutni, zato i hrlimo ovako brzo u novi ambis, pored potpunog nepostojanja i masovnog nepoštovanja bilo kakvih mera.

Edited by Facundo Orellana

Ključna odluka je apelovanje na individualnu meru zaštite i korišćenje svih zaštitnih mera“, rekla je Jovanović, podsetivši na držanje fizičke distanke i nošenje zaštitnih maski."

"..sve drugo što se čuje u javnosti kao mogućnost – „kontrola okupljanja, zabrane koje se pominju kao mere kontrole, treba razmatrati a da li će takva odluka biti doneta videćemo“.

"..svako u sopstvenom okruženju treba da bude lider primene zaštitnih mera"..

https://rs.n1info.com/vesti/direktorka-batuta-o-sednici-kriznog-staba/

1 minute ago, villiem said:

Ključna odluka je apelovanje na individualnu meru zaštite i korišćenje svih zaštitnih mera“, rekla je Jovanović, podsetivši na držanje fizičke distanke i nošenje zaštitnih maski."

"..sve drugo što se čuje u javnosti kao mogućnost – „kontrola okupljanja, zabrane koje se pominju kao mere kontrole, treba razmatrati a da li će takva odluka biti doneta videćemo“.

"..svako u sopstvenom okruženju treba da bude lider primene zaštitnih mera"..

https://rs.n1info.com/vesti/direktorka-batuta-o-sednici-kriznog-staba/

Demokratija cveta. 

svaka kuca krizni shtab? :s_w:

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Pa to je vec bilo

Pa to je vec bilo

pa shta fali josh koji put, kad je lepo :cry:

sent from bubamoto

Neka cveta 1000 kriznih štabova.

Just now, gospa buba said:

sent from bubamoto

umene taj modus od maja prošle godine

avangarda

Ovaj krizni stab se popeo svima na onu stvar.Za ovih godinu dana da neko hronolski poredja njihove izjave i mere i najgluplji bi shvatio sa kakvim mi idiotima imamo posla.

S obizirom da smo svesni tih budala,valja se pouzdati u onu narodnu use i u svoje kljuse.

Cutali su za sva stranacka okupljanja,za zimovanja,spomenik....a onda seru kako je narod neodgvovoran.Koliko se sami sacuvamo to nam je krizni stab i drzavu zaboravite.

• Popular Post

Nema od mera ništa.

Ljudi koji se plaše korone vs. Ljudi koji se ne plaše korone /negiraju njeno postojanje i sl.

Ovi prvi su u manjini, plus verovatno skoro svi vakcinisani. Ovi drugi su u većini, dakle većinsko biračko telo.

Nije ih briga ako i ko umre. Ona žena je poginula sedeći u svom autu na naplatnoj rampi i nikom ništa, ali bukvalno ništa. Devojka je poginula  u Ustaničkoj na pešačkom prelazu i nikom ništa, nanogica, ako je i to bilo.

Umrlo 15 danas, 16 sutra, bili su matori ionako, neki su bili bolesni ionako, šta sad...

A najključnije od svega što se svakog jutra lekari uredno pojave na poslu i rade svoj posao. U jezivim uslovima, spadajući s nogu, ali dovoljno kotrljaju stvar da može da se kaže da se stvar hendla, nekako.

Što bi onda uvodili mere?

1 hour ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Svaka pluća, 

E nas je 8 kolega zaraženo a šta sam doživeo pre neko veče vrćući se kući, kakve su ono ranovečernje pijanke po autobusima, merkanje ispod oka, kontrole balave s maskama na bradi koje ti se unose u facu... I neka Francuskinja koja je netom operisala usne ispred mene u apoteki krvari iz istih a apotekarka pokušava da joj objasni da nema injekcija za razređivanje krvi, ima 1 treba joj 6, dide da traži jer mora. Antibiotika ima ali da li si ženo na penicilin alergična, parlevu? Ne zna ništa, trebali su nam prevodilac i hitna pomoć a nismo imali nijedno. Fuckin tourists.... Prvo mi je bilo žao pa sam odradio unutrašnju moralnu trijažu. Jer i ja sam neki krizni štab valjda, majku mu.