February 23, 20214 yr 13 minutes ago, Arkadija said: Sad se koleginica vratila sa neke sahrane i u čudu priča kako su ona i njen muž bili jedini bez maske i da nisu imali rezervnu u tašni i u džepu i bože, šta je svom tom narodu. Taj fazon. I da, još se čudi što je u razgovoru tamo saznala da se većina tih ljudi ili vakcinisala ili bar prijavila. Cekaj,kolegenica i suprug nisu nosili maske,ili raja na sahrani
February 23, 20214 yr 9 minutes ago, Halvard said: Mislim da je u Bosni vrlo slično, s tim što su tamo brojevi zaraženih već neko vreme u značajnom padu, što je opet poprilično neobjašnjivo. Prokuzili se...
February 23, 20214 yr Trener odbojkaskog kluba za klince ima koronu ništa preduzeto. Mala drugar'ca iz komsiluka ima sve simptome korone i piči u školu. Mama dr farmacije veli da je korona svuda u vazduhu i da se ne može izbeći. Sinoć dozvoljena ona organizacija spontanog okupljanja jer je lepo i pristojno. Kog đavola postoji krizni štab Edited February 23, 20214 yr by maheem
February 23, 20214 yr 14 minutes ago, Joe D said: debili su medju nama. Mi smo među debilima... I mi debilima izgledamo kao debili, što je posebno filozofsko pitanje...
February 23, 20214 yr 30 minutes ago, Misko said: Cekaj,kolegenica i suprug nisu nosili maske,ili raja na sahrani Koleginica i njen muz. I onda se ona cudila sto su svi drugi bili sa maskama.
February 23, 20214 yr Juče 153 na respiratorima a danas 157... Ne valja nikako.. Koja je rekordna cifra?
February 23, 20214 yr 14 minutes ago, BlackGeorge said: Juče 153 na respiratorima a danas 157... Ne valja nikako.. Koja je rekordna cifra? Oko 345
February 23, 20214 yr 1 hour ago, Arkadija said: Koleginica i njen muz. I onda se ona cudila sto su svi drugi bili sa maskama. aaa, ja mislila kovid frendi sarana, pa se oni chudili. dobro, oni su se svakako chudili.
February 23, 20214 yr I ne bilo ovoliko - malopre sam bio u gradu, niko više ni ne misli da nosi masku bilo gde. U firmi gde sam bio na sastanku stavili su maske dok su pričali sa mnom, inače svi sede bez maski, a 70% ih dolazi u kanc iako je u pitanju firma gde bi mogli komotno da rade od kuće.
February 23, 20214 yr Jel to fazon, sto vise rastu brojke, ljudi sve vise ignorisu?Ali,eto odgovora..nije do korone, sojeva, do nas je.. Edited February 23, 20214 yr by Misko
February 23, 20214 yr Mislim da ima i solidan broj onih koji su se vakcinisali i sad ne jebu zivu silu, misleci da su neunistivi