February 17, 20214 yr 28 minutes ago, Anonymous said: Da dostignemo nekih 4 miliona vakcinisanih, pa bi možda mogli da se ponašamo kako se sad ponašamo. Eno izraelski naučniici napušili Bibija zbog izjave da su pobedili koronu. Dok mi dostignemo tih 4 miliona ima da se zaraze svi ovi koji idu na vakcinaciju. Danas je u Siminoj bila takva stiskavac zurka sa par stotina gostiju koje su ugurali u malo duzi hodnik da bi bilo pravo cudo da se niko od nas nije zarazio.
February 17, 20214 yr Author 4 hours ago, renne said: ja sam zaboravio i šta su to kafane Znaci prva pesma koju narucujes u Dzakarti kad ovo prodje "i tebe sa sit kafano"
February 17, 20214 yr 5 minutes ago, ragasto said: Sve to može i u parkiću, još se i uštedi...gde vam je mladost? pa da fasujem prehladu, vazi..
February 17, 20214 yr 51 minutes ago, gospa buba said: ja kaficu i kokticu sent from bubamoto Ti si devojka...OK je to...
February 17, 20214 yr Ti si devojka...OK je to...[emoji4]ti ne smesh kaficu i kokticu i jesu rekli, shta ce da zatvaraju, kad i kako? a taman sam pochela da budem mamika u praznom kafichu sent from bubamoto
February 17, 20214 yr 7 minutes ago, gospa buba said: ti ne smesh kaficu i kokticu i jesu rekli, shta ce da zatvaraju, kad i kako? a taman sam pochela da budem mamika u praznom kafichu sent from bubamoto Po blokovskim pravilima nikako ...
February 17, 20214 yr On 15.2.2021. at 12:00, gone fishing said: zato im treba zatvoriti klub na godinu dana pa će sledeći put da razmisle šta rade Mozda su gledali otvarane spomenika na zeleznickoj stanici pa dosli do zakljucka kada mogu oni mozemo i mi.
February 17, 20214 yr 4 hours ago, Misko said: I Ivana izgleda fasovala koornu, a rizicna je..naravno da psotoji umereno, evo ja, letos, u kaficu, na otvorenom, isao vise puta nedeljno,niti sam nekoga zarazio, niti me je neko zarazio...i bolje sto sma isao, izmejdu ostalog,jer sam znao kako ce na jesen i zimu biti.. Evo da i ja otvorim dusu,ja jednom nedeljno nisam u kaficu, Ostalih 6 dana jesam. Edited February 17, 20214 yr by Блок_64