Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zato si Zvezdo najveća!

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Može, ostaviti ljude posle toga 14 dana da budu u karantinu na stadionu. Zvezdasrbija!

Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu.
17 minutes ago, samo_opusteno said:

Moze, ako i one u Uscu ostavljaju 14 dana u Uscu.

Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.

Pa u Ušću svi nose maske, ne skidaju se do pola goli, ne nabijaju se na jedno mesto i ne urlaju svi u glas.

E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi.
Just now, samo_opusteno said:

E onda nije problem sto se 10 hiljada ljudi guzva u jednoj zgradi.

Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju  ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.

• Author

Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata.

Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca

Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere.

zvezdamilan.jpg

Edited by Milosh76

Na vratima piše da je maksimalno dozvoljeno 1000 ljudi. Sad, dal to poštuju  ne znam, znam da sam bila u subotu prepodne i da je bilo malo ljudi za praznični vikend.

Moguce da si pogresila u jednoj nuli, kad sam skoro bio jedva sam parking nasao i bilo je krcato. Kad bi covek hteo namerno da se zarazi svakako bi tamo to brze obavio nego na otvorenom stadionu. Osim toga vec imamo mnoge primere po evropi i svetu gde se pusta deo publike na sport nego gtr ekipica mora i ovo da prokuka da se ne baci.
  • Author
22 minutes ago, Arkadija said:

Pa u Ušću svi nose maske

Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano

Edited by Milosh76

5 minutes ago, Milosh76 said:

Ne nose svi maske u Uscu ni u Delti ni u Merkatoru...to znam pouzdano

Dobro, u subotu oko 11 sati su svi odlučili da mene prevare i nose maske. Nema šta drugo.

9 minutes ago, Milosh76 said:

Cista budalastina...nece dozvoliti ulaz, posto se nema vremena za organizaciju i prodaju karata.

Ali lepo zvuci da se opljuje i citira neki besmisleni sajt sa 3 klika u 3 meseca

Prema saznanjima portala 24sedam članovi Kriznog štaba i dalje imaju podeljena mišljenja kada je reč o ovoj temi. Ipak, nezvanične informacije govore sledeće – ukoliko bude navijača na stadionu biće ih između sedam i osam hiljada. I naravno, biće sprovedene sve epidemiološke mere.

zvezdamilan.jpg

Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu.:D

A šta je u tom Ušću? Neko pravi žurku da zaradi na grbači zdravstva i policije?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Just now, mlatko said:

Ništa bre, samo radnje, ja išla sa kevom da ona kupi cipele. Tu nam najlakše zbog parkinga, samo to obavile i ćao , otišle kući.

1 minute ago, mlatko said:

Arkadija isla da proveri da li se mere postuju.:D

Arkadija išla da proveri da li joj radi fajzer :D

• Author
28 minutes ago, harper said:

Nakuvao ih Teglica opet u svom patkometrijskom zanosu.:D

Da li je patkometrija ili svesno laze to je pitanje za neke druge

Medicinski deo Kriznog štaba danas je održao konsultacije, zaključeno je da nema uslova da na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Milan bude navijača.

- Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj urakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala, posebno u Beogradu - rekao je za "Blic" dr Predrag Kon. - U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.