Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, Haralampije said:

Molio bi te ubuduce da ne kvotujes moje postove, jednostavo ne korespondiram vise sa nizim kastama™ sport und kids, pogotovo ako posecuju moderatorske rostilje i fudbal :fantom:

U, jebo te. OK, na ignore listi si od sada. Visa kasto.:laugh:

Odlicno, ja to ne radim cak ni sa tobom,pozdravite Vasu mamu i tatu :heart:

Danas: 1960 novih, 18,7% pozitivnih
Prošli ponedeljak: 1739 novih, 16,6% pozitivnih

Sad dolaze na naplatu Kopaonici, Zlatibori, srednjoškolci koji ne nose maske po busevima i sl.

Opasna naplata, nije da nije bilo oćekivano

Vazno da je Rudanka popila kafu u Knezu, jebo joj pas.... ovde 2K novih tamo 71 

Edited by Haralampije

Ne bre oni lažu, mi samo istinu...

.... Shiit has hit the fan!

vabe švabe i poljake na more već u februaru :dry:

izgleda jasemo an cetvrtom talasu, ili dvogrboj kamili, sto kaze Radovanovic..

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ne bre oni lažu, mi samo istinu...

.... Shiit has hit the fan!

i nije mi bas janso kako, iskreno, mere manje vise slicne kao kod nas, isti mentalitet, prokuzenost mozda cak i manja..ne kazem uopste da lazu, naprotiv..ispada da se najvise Bosna i Makedonija prokuzile, psto, ni Bosna nije imala ne znam kakve mere..

Edited by Misko

Bila danas do doma zdravlja po neki uput i doznake. Od rana jutra ispred vrata gomila ljudi, bukvalno leze na vratima. Prva pomisao je da jos nisu otkljucali, ali onda neki krenu da kaslju i shvatim koliko je sati. Oprezno iz daljine pitam moze li se uci, kazu neki da, ako nije kovid. I ja sta cu, trudnica sam, izbacim stomak i krenem u probijanje uz povike da naprave prolaz trudnici. Cini mi se da ih je bar desetoro drzalo vrata prilepljeno onako za njih, valjda da ne izgube red...

I sada narednih dana treba da se pitam jesam li pokupila nesto. Je li moguce da ne moze neki drugi ulaz?! Ili ako mora ovako, da ne leze jedni preko drugih. Jbn 21. vek, neka ljudska solidarnost i ne znam sta jos... Ne treba nama virus, sami sebi smo dovoljni! Jos sam u cudu! 

Da, kada uspe da se probije i udje, unutra je sestra koja kao pita gde ces i kao drzi toplomer.

I naravno, posle se sestra na ginekologiji izvikala na mene jer su mi njene koleginice nisu nesto objasnile, ali to je vec druga prica...

3 minutes ago, pop-up said:

Bila danas do doma zdravlja po neki uput i doznake. Od rana jutra ispred vrata gomila ljudi, bukvalno leze na vratima. Prva pomisao je da jos nisu otkljucali, ali onda neki krenu da kaslju i shvatim koliko je sati. Oprezno iz daljine pitam moze li se uci, kazu neki da, ako nije kovid. I ja sta cu, trudnica sam, izbacim stomak i krenem u probijanje uz povike da naprave prolaz trudnici. Cini mi se da ih je bar desetoro drzalo vrata prilepljeno onako za njih, valjda da ne izgube red...

I sada narednih dana treba da se pitam jesam li pokupila nesto. Je li moguce da ne moze neki drugi ulaz?! Ili ako mora ovako, da ne leze jedni preko drugih. Jbn 21. vek, neka ljudska solidarnost i ne znam sta jos... Ne treba nama virus, sami sebi smo dovoljni! Jos sam u cudu! 

Da, kada uspe da se probije i udje, unutra je sestra koja kao pita gde ces i kao drzi toplomer.

I naravno, posle se sestra na ginekologiji izvikala na mene jer su mi njene koleginice nisu nesto objasnile, ali to je vec druga prica...

Ne razumem, ti ljudi su čekali pregled u kovid ambulanti ili vakcinaciju? Kovid ambulante bi trebalo da u odvojene i da imaju poseban ulaz. 

16 minutes ago, Misko said:

i nije mi bas janso kako, iskreno, mere manje vise slicne kao kod nas, isti mentalitet, prokuzenost mozda cak i manja..ne kazem uopste da lazu, naprotiv..

paa, nisu bas iste mere

6 minutes ago, Arkadija said:

Ne razumem, ti ljudi su čekali pregled u kovid ambulanti ili vakcinaciju? Kovid ambulante bi trebalo da u odvojene i da imaju poseban ulaz. 

Razumela sam da su cekali pregled, tako mi je bar rekao jedan od njih. S obzirom da ih je nekoliko bas kasljalo, ne verujem da su takvi dosli po vakcinu. Doduse, kaslju ljudi i od drugih bolesti, pa nista nije iskljuceno. Ovaj covek mi rece da svi cekaju zbog kovida i ja zakljucila da je to to. Iskreno, bilo bi mi lakse da je vakcina... Mada i u tom slucaju bi trebalo drzati neku distancu, stvarno su bili kao sardine, bar polovina njih, recimo 30ak ljudi, a ovi ostali okolo.

Da, i ovde je obicno drugi ulaz, zato sam prvo i pomislila da nije otkljucano. Zato sam ovako sokirana. Ne znam sta da mislim. Inace, u pitanju je dz na Karaburmi.