Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dzaba ograničenja radnog vremena i ostale kvazi-mere, dnevne žurke u NS pršte na sve strane

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

U NS saobracaj kao u NewYorku u špicu... Užqs...

Zato danas nigde kolima. Idem sad da se prošetam.

Neverovatan broj automobila na ulicama Jagodine, takodje. Kao da niko nigde ne moze stici pesice. Oko pijace su kolone u svim ulicama. Sviraju kao kreteni, ne mozes cestito ni na pesackom preci. Ja bih svima pisao kazne, da sam tamo neka policija. Parkiranje je tek posebna prica.:dry:

ovde kao da postoji zakonska zabrana da se nešto završi pre zadnjeg časa.....ako je rok za prijavu nečega godinu dana, za 11 meseci i dve nedelje prijaviće se 10% ljudi, u naredne dve nedelje onih 90%, a od tih 90%, 85% će da dođe poslednjeg dana

isto i za NG, zakonom je zabranjeno da u prodavnici kupiš sokove, čokolade, materijale za salate i kolače ili šta god par dana pre, najslađe je kad se kupi 30 - 31.12

prekjuce i juce sam morao da vozim do faksa nesto. nbg-cubura sat i po vremena, poludeo sam. majkl daglas, falling down fazon

• Author

Ceo grad je radio do podne, naravno da su guzve. Meni su smesni oni koji idu van BG I krecu u petak poslepodne.

Danas nema kzvestaja o nivim ciframa?

Da se ne opterecuju ljudi pred slavlje

Možda objave u sklopu novogodišnjeg programa, svakako bih radije slušao i gledao Kosjerinu nego Kona.

Edited by napadaj

• Author

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.897 osoba, njih je 2.932 pozitivno, dok je nažalost 48 osoba preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi 271 pacijent.

18 minutes ago, Arkadija said:

Danas nema kzvestaja o nivim ciframa?

2932(12897)

48

271

8765

• Author

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu - 7.999, najviše ljudi na respiratorima - 353, najviše testiranih - 22.837 i najviše preminuih - 69.

Napravio dooooobar krug po Zvezdari i Vračaru. Gužve na kolovozu su sulude, ali ljudi na ulicama i nema toliko. Radnje jesu dosta popunjene ali ni blizu koliko sam očekivao.

Kafići poluprazni.

3 hours ago, Ted said:

ovde kao da postoji zakonska zabrana da se nešto završi pre zadnjeg časa.....ako je rok za prijavu nečega godinu dana, za 11 meseci i dve nedelje prijaviće se 10% ljudi, u naredne dve nedelje onih 90%, a od tih 90%, 85% će da dođe poslednjeg dana

isto i za NG, zakonom je zabranjeno da u prodavnici kupiš sokove, čokolade, materijale za salate i kolače ili šta god par dana pre, najslađe je kad se kupi 30 - 31.12

Evo ja upravo kupio sastojke za rusku salatu. :D

Samiška prazna.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.