Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dzaba ograničenja radnog vremena i ostale kvazi-mere, dnevne žurke u NS pršte na sve strane

U NS saobracaj kao u NewYorku u špicu... Užqs...

Zato danas nigde kolima. Idem sad da se prošetam.

Neverovatan broj automobila na ulicama Jagodine, takodje. Kao da niko nigde ne moze stici pesice. Oko pijace su kolone u svim ulicama. Sviraju kao kreteni, ne mozes cestito ni na pesackom preci. Ja bih svima pisao kazne, da sam tamo neka policija. Parkiranje je tek posebna prica.:dry:

ovde kao da postoji zakonska zabrana da se nešto završi pre zadnjeg časa.....ako je rok za prijavu nečega godinu dana, za 11 meseci i dve nedelje prijaviće se 10% ljudi, u naredne dve nedelje onih 90%, a od tih 90%, 85% će da dođe poslednjeg dana

isto i za NG, zakonom je zabranjeno da u prodavnici kupiš sokove, čokolade, materijale za salate i kolače ili šta god par dana pre, najslađe je kad se kupi 30 - 31.12

prekjuce i juce sam morao da vozim do faksa nesto. nbg-cubura sat i po vremena, poludeo sam. majkl daglas, falling down fazon

• Author

Ceo grad je radio do podne, naravno da su guzve. Meni su smesni oni koji idu van BG I krecu u petak poslepodne.

Danas nema kzvestaja o nivim ciframa?

Da se ne opterecuju ljudi pred slavlje

Možda objave u sklopu novogodišnjeg programa, svakako bih radije slušao i gledao Kosjerinu nego Kona.

Edited by napadaj

• Author

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.897 osoba, njih je 2.932 pozitivno, dok je nažalost 48 osoba preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi 271 pacijent.

18 minutes ago, Arkadija said:

Danas nema kzvestaja o nivim ciframa?

2932(12897)

48

271

8765

• Author

Dosadašnji korona rekordi su: najviše pozitivnih u jednom danu - 7.999, najviše ljudi na respiratorima - 353, najviše testiranih - 22.837 i najviše preminuih - 69.

Napravio dooooobar krug po Zvezdari i Vračaru. Gužve na kolovozu su sulude, ali ljudi na ulicama i nema toliko. Radnje jesu dosta popunjene ali ni blizu koliko sam očekivao.

Kafići poluprazni.

3 hours ago, Ted said:

ovde kao da postoji zakonska zabrana da se nešto završi pre zadnjeg časa.....ako je rok za prijavu nečega godinu dana, za 11 meseci i dve nedelje prijaviće se 10% ljudi, u naredne dve nedelje onih 90%, a od tih 90%, 85% će da dođe poslednjeg dana

isto i za NG, zakonom je zabranjeno da u prodavnici kupiš sokove, čokolade, materijale za salate i kolače ili šta god par dana pre, najslađe je kad se kupi 30 - 31.12

Evo ja upravo kupio sastojke za rusku salatu. :D

Samiška prazna.