Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, Friend said:

u ovakvim slučajevima crkva može da pomogne.

1. da ih potera kući i ne vrši nikakve službe

2. da izađe neki popi da baci crnu mađiju ili tako neko sranje na okupljene, a mađija se skida ako ne promoliš nos iz kuće

verovatno bi ovo pod 2. bilo efikasnije na teleće mozgove

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 12.3.2020. at 12:10, Ayatollah said:

Suma sumarum, od države ovde ne treba niko da očekuje apsolutno ništa, a naš zdravstveni sistem postoji samo na papiru i forme radi, što sam video prošle nedelje kad sam kevu vodao po VMA i Urgentnom zbog bubruga. Ako i preživimo koronu, to će biti uprkos državi, a ne zahvaljujući istoj.

Citiram samog sebe sa Opšteg topika, jer smo sada po kući međusobno pričali o simptomima COVID-19, i došli smo do šokantnog zaključka da je moja majka imala većinu simptoma pre dve nedelje kada smo obigravali po VMA i Urgentnom zbog neobjašnjivih zdravstvenih problema koje je imala sa plućima i bubrezima. Počelo je sa opštom slabošću, temperaturom i problemima sa disanjem, tj. osećajem da se davi u vodi, zbog čega 5-6 dana nije mogla da pređe ni 10 metara od sobe do WC-a za šta su lekari rekli da je hronična opstruktivna bolest pluća i poslali je na VMA na rendgen koji nije pokazao ništa, a nastavilo se sa neobjašnjivo visokim nivoima kreatinina i uree u krvi (kreatinin 414, a normalno je do 80), za koje isto nisu uspeli da nađu nikakav uzrok jer su bubrezi izgledali sasvim dobri, i koji nivoi su počeli sami od sebe da padaju. Jedino kašalj nije bio naročito izražen, ali i njega je bilo pomalo. 

Sve je ovo manje-više prošlo dobro i keva se sada dobro oseća, ali mi je i sama pomisao jeziva, tim pre što i žena i ja nešto sitno kašljucamo, plus je ona tokom te epizode imala i epizodu sa doktorkom iz call centra sa kojom se posvađala (isto opisana u postu gore). Ne kažem da je korona, ali ne mogu ni skroz da isključim ovu mogućnost, a najgore je što je keva provela cca 15 sati po čekaonicama na VMA i Kliničkom/Urgentnom te nedelje. 

26 minutes ago, morgana said:

ne osjecam potrebu da se disciplinovano divim svakoj mjeri, imam druge drzave za poredjenje, na stranu zdrav razum.

+1

i na stranu što kretanje/ šetnja nekima od njih čini terapiju, a svima znači zdravlje.

i na stranu što su sad penzioneri počeli da se druže po stepeništu.

Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat.

Just now, Friend said:

zovite policiju

u ovakvim slučajevima crkva može da pomogne.

1. da ih potera kući i ne vrši nikakve službe
2. da izađe neki popi da baci crnu mađiju ili tako neko sranje na okupljene, a mađija se skida ako ne promoliš nos iz kuće

verovatno bi ovo pod 2. bilo efikasnije na teleće mozgove

Nema ništa bolje u ovom trenutku nego ždrati iz iste kašike kao još 300 ljudi...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

4 minutes ago, levi said:

zovite policiju

+1

5 minutes ago, Ayatollah said:

Možete li da rekonstruišete kontakte koje je imala tvoja majka.

Corona ipak nije mogla da joj padne s neba.

8 minutes ago, Goranz said:

Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat.

Ugledali se na predsednika, on je nosi okačenu oko vrata i divnu poruku šalje.

Just now, mraki said:

Ugledali se na predsednika, on je nosi okačenu oko vrata i divnu poruku šalje.

To je podgrupa, skinu masku pa se dovikuju preko radnje šta da se kupi. 

Iskreno ja sam pre neki dan u dokolici "mozgao" o kontaktima svojim i to je pakao da se setim...

... Shiit has hit the fan...

11 minutes ago, pt 2.0 said:

+1

i na stranu što kretanje/ šetnja nekima od njih čini terapiju, a svima znači zdravlje.

i na stranu što su sad penzioneri počeli da se druže po stepeništu.

Ne mogu da verujem.

10 minutes ago, Goranz said:

Naravno da može.

1.Preporuke SZO i dalje važe (ako se nešto nije promenilo poslednjih dana).

2. Nema da se kupe, sve i da su se promenile.

16 minutes ago, Goranz said:

Gomila ljudi prosto nije nabavila maske jer ih nije bilo.

Ja, na primer.

@Anonymous Yup. Svako uz svoj gelender, i mali ćask na daljinu. 

Edited by pt 2.0

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.