March 22, 20205 yr 7 minutes ago, Friend said: u ovakvim slučajevima crkva može da pomogne. 1. da ih potera kući i ne vrši nikakve službe 2. da izađe neki popi da baci crnu mađiju ili tako neko sranje na okupljene, a mađija se skida ako ne promoliš nos iz kuće verovatno bi ovo pod 2. bilo efikasnije na teleće mozgove
March 22, 20205 yr On 12.3.2020. at 12:10, Ayatollah said: Suma sumarum, od države ovde ne treba niko da očekuje apsolutno ništa, a naš zdravstveni sistem postoji samo na papiru i forme radi, što sam video prošle nedelje kad sam kevu vodao po VMA i Urgentnom zbog bubruga. Ako i preživimo koronu, to će biti uprkos državi, a ne zahvaljujući istoj. Citiram samog sebe sa Opšteg topika, jer smo sada po kući međusobno pričali o simptomima COVID-19, i došli smo do šokantnog zaključka da je moja majka imala većinu simptoma pre dve nedelje kada smo obigravali po VMA i Urgentnom zbog neobjašnjivih zdravstvenih problema koje je imala sa plućima i bubrezima. Počelo je sa opštom slabošću, temperaturom i problemima sa disanjem, tj. osećajem da se davi u vodi, zbog čega 5-6 dana nije mogla da pređe ni 10 metara od sobe do WC-a za šta su lekari rekli da je hronična opstruktivna bolest pluća i poslali je na VMA na rendgen koji nije pokazao ništa, a nastavilo se sa neobjašnjivo visokim nivoima kreatinina i uree u krvi (kreatinin 414, a normalno je do 80), za koje isto nisu uspeli da nađu nikakav uzrok jer su bubrezi izgledali sasvim dobri, i koji nivoi su počeli sami od sebe da padaju. Jedino kašalj nije bio naročito izražen, ali i njega je bilo pomalo. Sve je ovo manje-više prošlo dobro i keva se sada dobro oseća, ali mi je i sama pomisao jeziva, tim pre što i žena i ja nešto sitno kašljucamo, plus je ona tokom te epizode imala i epizodu sa doktorkom iz call centra sa kojom se posvađala (isto opisana u postu gore). Ne kažem da je korona, ali ne mogu ni skroz da isključim ovu mogućnost, a najgore je što je keva provela cca 15 sati po čekaonicama na VMA i Kliničkom/Urgentnom te nedelje.
March 22, 20205 yr 26 minutes ago, morgana said: ne osjecam potrebu da se disciplinovano divim svakoj mjeri, imam druge drzave za poredjenje, na stranu zdrav razum. +1 i na stranu što kretanje/ šetnja nekima od njih čini terapiju, a svima znači zdravlje. i na stranu što su sad penzioneri počeli da se druže po stepeništu.
March 22, 20205 yr Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat.
March 22, 20205 yr 3 minutes ago, maharaja said: Ako je tačan info da je Milutin valjevski zaražen, tamo će biti pakao. Odmah da kažem da je info neproveren i da dolazi sa nekih grupa. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:854421-Razboleo-se-i-episkop-valjevski-Milutin-sumnja-se-na-koronu-hitno-prebacen-za-Beograd
March 22, 20205 yr u ovakvim slučajevima crkva može da pomogne. 1. da ih potera kući i ne vrši nikakve službe 2. da izađe neki popi da baci crnu mađiju ili tako neko sranje na okupljene, a mađija se skida ako ne promoliš nos iz kuće verovatno bi ovo pod 2. bilo efikasnije na teleće mozgove Nema ništa bolje u ovom trenutku nego ždrati iz iste kašike kao još 300 ljudi...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 22, 20205 yr 5 minutes ago, Ayatollah said: Možete li da rekonstruišete kontakte koje je imala tvoja majka. Corona ipak nije mogla da joj padne s neba.
March 22, 20205 yr 8 minutes ago, Goranz said: Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat. Ugledali se na predsednika, on je nosi okačenu oko vrata i divnu poruku šalje.
March 22, 20205 yr Just now, mraki said: Ugledali se na predsednika, on je nosi okačenu oko vrata i divnu poruku šalje. To je podgrupa, skinu masku pa se dovikuju preko radnje šta da se kupi.
March 22, 20205 yr Iskreno ja sam pre neki dan u dokolici "mozgao" o kontaktima svojim i to je pakao da se setim... ... Shiit has hit the fan...
March 22, 20205 yr Kraljevčani...ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine... https://kraljevo.online/2020/03/drustvo/mladenci-napunili-portu-crkve/?fbclid=IwAR2-Ur4wTWT9okUeaKA9r7_ZmqLF1zYtKMRddcXUDj0uyshjO7TrBkKocS0 Edited March 22, 20205 yr by Tasha_B
March 22, 20205 yr 11 minutes ago, pt 2.0 said: +1 i na stranu što kretanje/ šetnja nekima od njih čini terapiju, a svima znači zdravlje. i na stranu što su sad penzioneri počeli da se druže po stepeništu. Ne mogu da verujem. 10 minutes ago, Goranz said: Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat. Naravno da može. 1.Preporuke SZO i dalje važe (ako se nešto nije promenilo poslednjih dana). 2. Nema da se kupe, sve i da su se promenile.
March 22, 20205 yr 16 minutes ago, Goranz said: Može se u Maxi bez maske. Štaviše, to postaje nacionalni sport za Srbe, ljudi nose masku do ulaza i onda je trijumfalno skinu kada kroče u objekat. Gomila ljudi prosto nije nabavila maske jer ih nije bilo. Ja, na primer. @Anonymous Yup. Svako uz svoj gelender, i mali ćask na daljinu. Edited March 22, 20205 yr by pt 2.0