Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Oh boy

1ab3e50f6e64fc3ed117e05748332fd5.jpg

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

vazno je ne lomiti preko kolena.

Jutro je pametnije od večeri

Svojim dugogodisnjim samohvalisanjem je doveo do toga, da vise niko, bas niko, ne sumnja da on i samo on donosi sve odluke, sto je mnogo

lepa stvar za njega u manje vise normalnim okolnositima, ali sada, svi cekaju nesto od njega, a on "kohones" nema...

Urnise ga "narcisoidnost". Samo i mi kao drustvo, umiremo sa njim...

Nadam se da to umiruće društvo može prepoznati ko ga je doveo do stadijuma umiranja... :fantom:

Ma, svi sa iq>60 znaju da se hvali i da laže kao pas, no većini to izgleda odgovara, jbg.

Problem je sto je previse 60<iq<70...

14 hours ago, Downforce said:

Uskoro nece biti vise ni onih koji bi za flasu rakije naucili mladje da nesto izvare. Tu tek postaje da bude zanimljivo. A oni samo neka nastave sa dobrim platama. 

Scene iz idiokratije ce uskoro biti nasa realnost. 

Uveliko je živimo.

ništa pre četvrtka, dušo.

ovo će zaista da važi. danas će da pričaju, sutra će da iskombinuju šta važi od prekosutra.

1dyCQBy.gif

Aaaaaaaaaaaa!! Kako mu je bese ime? :rolf:

Đorđe Čavić - ponedeljak

:smiley_hail:

Sad cu da pustim! Kako smo ga zvali? Bucko Becarac? Tako nekako. 

Kako melje onaj zaponjac. :laugh: Kakav spot!

Background Picker
Customize Layout