November 30, 20204 yr Inace, javila mi se juce rodjaka iz BG, odnosno, mi smo zvali bolje su izgleda ona i muz, dugo su se mlatili na kucnom lecenju...
November 30, 20204 yr 6 minutes ago, djordje geprat said: ma znam. ali to im je bila svrha. da još malo zaluđuju glupu masu. svrha je da vernici imaju gde da se pomole kad ne mogu da idu u crkvu.
November 30, 20204 yr 19 minutes ago, Filozof manijak said: Malopre sam dobio vest, umro mi školski drug od korone. Jako bliskom prijatelju umrli otac i majka u razmaku od 3 dana. Sve se dešava u Boru. jbt! Ne verujem ove zvanične brojke mrtvih, lažu kao psi. Mnogo sam besan i sjeban, ovo je sve samo nije država uf, zao mi je, isto ne verujem u brojke so se tice preminulih @mayday (prvo sam stavila@madday i ne izlazis u ponudi), juce te pominala oko antitela, jel ih jos bastinis?
November 30, 20204 yr 1 minute ago, MayDay said: Kad ce odluke Griznog Zdaba? Ništa novo nisu uveli. Samo razmatrali uvođenje PCR testa za ulazak u zemlju i još neka pooštravanja ubudiće.
November 30, 20204 yr 1 minute ago, djordje geprat said: lepo sam zamolio da se ne ukida muzičko. Samo likovno.
November 30, 20204 yr 7 minutes ago, Redoran said: Republika Neće Valjda. bojim se da nije cak ni 'nece valjda' moto ove vlasti. do pre izbora su nesto kao brinuli da im ne pocrka raja, sad ih samo boli paja, nek crkne sto vise po mogustvu. jedna prilika vise da vucic postai temelj za neku bolnicu i da se slika sa nekom kupljenom medicinskom opremom.
November 30, 20204 yr 15 minutes ago, Joe D said: svrha je da vernici imaju gde da se pomole kad ne mogu da idu u crkvu. Upravo tako. Nigde na svetu nije redak slucaj da bolnice, narocito one u kojima se lece pacijenti od bolesti koje u svakom trenutku mogu da dovedu do smrtnog ishoda, imaju prostore za molitvu.
November 30, 20204 yr 6 minutes ago, harper said: Upravo tako. Nigde na svetu nije redak slucaj da bolnice, narocito one u kojima se lece pacijenti od bolesti koje u svakom trenutku mogu da dovedu do smrtnog ishoda, imaju prostore za molitvu. u nemackoj svaka bolnica ima kapele, crkvice i dzamijicice
November 30, 20204 yr 17 minutes ago, InvisibleLight said: uf, zao mi je, isto ne verujem u brojke so se tice preminulih @mayday (prvo sam stavila@madday i ne izlazis u ponudi), juce te pominala oko antitela, jel ih jos bastinis? Ne znam, moram da se opet testiram. Iskreno, ne znam ni odakle mi kad nisam imala nikakve simptome. Jedino ako sam udisala druge korona viruse u Aziji, pa trigerovala t-cell imunitet koji je dugorocan. A i nisam nikad imala grip da se ja secam. Moja slabost su samo sinusi i nekad bila besika.
November 30, 20204 yr 21 minutes ago, Redoran said: Republika Neće Valjda. To "neće valjda" se već dešava. Sada je Republika Jebiga.