March 21, 20205 yr Hvala. Inace... Kad god se AV obraća i Palati Srbija, otkazuje se ona u Vladi Srbije u Nemanjinoj... ... Shiit has hit the fan...
March 21, 20205 yr Kad je kzs? Btw koliko zivota ce odneti ovo stanje. dete iz susednog sela za koje se skupljale pare za operaciju u turskoj sad ne moze ici zbog obustave saobracaja..
March 21, 20205 yr 1 minute ago, Milošica said: 22 A jutros? Vec sam zsboravila, mozak kaput Edited March 21, 20205 yr by InvisibleLight
March 21, 20205 yr Just now, InvisibleLight said: A jutros Vec sam zsboravila, mozak kaput 14 36 ukupno Edited March 21, 20205 yr by dùda
March 21, 20205 yr kod nas je trebao lock down jos pre nedelju dana.. sto rece lovren, mada to vazi i za srbiju... ceka se po nekoliko meseci na preglede u bolnici kad je stanje redovno™ a vamo neko ocekuje da cemo moci da se izborimo sa navalom virusa o kojem malo sta znamo..
March 21, 20205 yr Merko Čadež ima rešenje!Упућујемо привреднике да у директном контакту са превозницима на комерцијалној основи уговоре ванлинијски превоз. Апелујемо на све превознике да у овим условима не повећавају цене превоза обзиром на ситуацију у којој се налази цела привреда. У прилогу су наведени контакти 126 превозника из 80 градова и општина у Србији. Овај списак ће се редовно ажурирати.... Shiit has hit the fan...
March 21, 20205 yr sta nam vrede respiratori, kad sudeci po izvestajima, medicinari nam padaju i pre nego sto krene zakuhtavanje.
March 21, 20205 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Od sutra ... Shiit has hit the fan... Bice jebeno. Zena mi je trudna, mora u ponedeljak na kontrolu u pola 6. Sigurno ni doktor nece da radi.
March 21, 20205 yr 6 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Ako se tako naglo pogorsava za noc, a pre toga ne mozes kod lekara ni da hoces... Ostaje samo da cekas u nadi da nece naglo da se pogorsa? 31g? :( da. rekli su ako izgura sledecih 48 sati, prezivece. na respiratoru je. neverovatno koliko brzo napreduje
March 21, 20205 yr Bice jebeno. Zena mi je trudna, mora u ponedeljak na kontrolu u pola 6. Sigurno ni doktor nece da radi.Nosiš uput jbga, nemoguće da spreče to.E sad da li će biti doktora... ... Shiit has hit the fan...