November 3, 20204 yr to je taj ... i drzao se maksimalno sve ovo vreme :( edit: i baka je btw slabo pokrtena, skoro nepokretna, nisu je izvodili zbog toga/davali posete, dakle bez neposrednog spoljnjeg kontakta duze vreme Edited November 3, 20204 yr by snooker
November 3, 20204 yr Baka-tetka (90), dom za stare Plješevička Karaburma - sa grupom prebacena 01.11. u bolnicu Pancevo, covid ... upravo saznali (otac redovno zvao da je cuje) ...Uhhh...I u domu gde mi je keva već skoro 2 nedelje nema posete.Samo potrepštine, lekovi na specijalno mesto za dezifenkciju i to je to.. .... Shiit has hit the fan!
November 3, 20204 yr Author Kod mog caleta su zabranjene posete od pre 12 dana, ne nesto manje od 7 kako sam gore napisao. Za sada se odlicno drze, cak su se angazovali da organizuju Skype-posete, obezbedili prostorijju, laptop i 15-20 minuta za virtuelnu posetu. Edited November 3, 20204 yr by Milosh76
November 3, 20204 yr Author Nema mracnjackih komentara, sve je to normalno sto bi se reklo. Reakcije su nenormalne
November 3, 20204 yr Ja sam se negde pomirio s tim da ce 50% nas da zakaci ovo sranje, sta god radili i koliko god se cuvali, i da je verovatno najbolje imati dobru strategiju jacanja organizma, fizicki i mentalno, za svaki slucaj.
November 3, 20204 yr 14 hours ago, Anonymous said: U stvari nas jebe što jedino mi imamo 'treći talas'. Ostali imaju drugi. U pravu si. Niko više ni ne reaguje ozbiljno na ovo nadolazeće sranje. Svi su u fazonu ne mogu više, valja i živeti malo. Kod Hrvata, drugi krenuo u sred letnje sezone i jos uvek traje... I to bas... Bolje vise malih nego jedan veliki...
November 3, 20204 yr Amerika nikad nije ni izašla iz prvog talasa. https://observer.com/2020/10/anthony-fauci-spike-covid-cases-first-wave-bad-news/
November 3, 20204 yr 1 hour ago, vememah said: Hrvati su u 4. piku trenutno. nisu bas neki pikovi, ovo vise deluje kao da su poceli zesce da orgijaju negde krajem septembra.
November 3, 20204 yr 6 hours ago, harper said: Ja sam se negde pomirio s tim da ce 50% nas da zakaci ovo sranje, sta god radili i koliko god se cuvali, i da je verovatno najbolje imati dobru strategiju jacanja organizma, fizicki i mentalno, za svaki slucaj. pola - pola, nije lose