Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

to je taj ... i drzao se maksimalno sve ovo vreme :(

edit: i baka je btw slabo pokrtena, skoro nepokretna, nisu je izvodili zbog toga/davali posete, dakle bez neposrednog spoljnjeg kontakta duze vreme

Edited by snooker

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Baka-tetka (90), dom za stare Plješevička Karaburma - sa grupom prebacena 01.11. u bolnicu Pancevo, covid ... upravo saznali (otac redovno zvao da je cuje) ...
Uhhh...
I u domu gde mi je keva već skoro 2 nedelje nema posete.
Samo potrepštine, lekovi na specijalno mesto za dezifenkciju i to je to..

.... Shiit has hit the fan!

1878/11

i mračnjački komentari in 3... 2... 1

• Author

Kod mog caleta su zabranjene posete od pre 12 dana, ne nesto manje od 7 kako sam gore napisao.

Za sada se odlicno drze, cak su se angazovali da organizuju Skype-posete, obezbedili prostorijju, laptop i 15-20 minuta za virtuelnu posetu.

Edited by Milosh76

Uleti Miloš, razjeba mi foru :lolol:

• Author

Nema mracnjackih komentara, sve je to normalno sto bi se reklo.

Reakcije su nenormalne

Ja sam se negde pomirio s tim da ce 50% nas da zakaci ovo sranje, sta god radili i koliko god se cuvali, i da je verovatno najbolje imati dobru strategiju jacanja organizma, fizicki i mentalno, za svaki slucaj.

14 hours ago, Anonymous said:

U stvari nas jebe što jedino mi imamo 'treći talas'. Ostali imaju drugi.

U pravu si. Niko više ni ne reaguje ozbiljno na ovo nadolazeće sranje. Svi su u fazonu ne mogu više, valja i živeti malo.

Kod Hrvata, drugi krenuo u sred letnje sezone i jos uvek traje... I to bas... Bolje vise malih nego jedan veliki...

16 hours ago, Anonymous said:

jedino mi imamo 'treći talas'

El1K1COWoAEJw0V?format=jpg&name=large

A Srbija jeste? Kad tačno?

LaSaTFu.png

Hrvati su u 4. piku trenutno.

i5bafgp.png

1 hour ago, vememah said:

Hrvati su u 4. piku trenutno.

i5bafgp.png

nisu bas neki pikovi, ovo vise deluje kao da su poceli zesce da orgijaju negde krajem septembra.

6 hours ago, harper said:

Ja sam se negde pomirio s tim da ce 50% nas da zakaci ovo sranje, sta god radili i koliko god se cuvali, i da je verovatno najbolje imati dobru strategiju jacanja organizma, fizicki i mentalno, za svaki slucaj.

pola - pola, nije lose :)

Background Picker
Customize Layout