October 2, 20204 yr kon moze da kaze i moze da ne kaze. dobro, moze i da vrda, za sad ochigledno pokushava da drzi srednju liniju. videcemo. chinjenica je da ne treba ceo sistem da se obrushi na njega. kao ne znamo gde zivimo
October 2, 20204 yr Ma dobro znamo gde živimo, samo isto važi i za njega. Valjda.On je svesno pristao da bude lice sistema.Pričao je ljudima da ne znaju šta govore, da nije tačno, ono što se sad ispostavlja tačno.Odluke tog tela su koštale. U ljudskim životima. Ne u čoko bananicama..... Shiit has hit the fan!
October 2, 20204 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: nego, hoćete li se vakcinisat ove sezone? Ja se prijavio na listu čekanja, špricaju me u utornik. Ako do tada ne proradi korola u me
October 2, 20204 yr 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma dobro znamo gde živimo, samo isto važi i za njega. Valjda. On je svesno pristao da bude lice sistema. Pričao je ljudima da ne znaju šta govore, da nije tačno, ono što se sad ispostavlja tačno. Odluke tog tela su koštale. U ljudskim životima. Ne u čoko bananicama. .... Shiit has hit the fan! ima smisla ako ima... komandna odgovornost. ako nema, onda klasika, kriva je rada iz privrednog suda.
October 2, 20204 yr 26 minutes ago, Frank Pembleton said: Ako sam te dobro razumeo, ne treba kritikovati Kona i ekipu struke za laganje i/ili previd stvarnog stanja, jel će to da iskoriste političari da speru sve sa sebe. I plus biće poljuljana vera u nauku i njenu primenu? A koji je razvoj "pod B"? Kako da dođemo do "odgovornosti političara", ako i Kon, neće da kaže ko je taj koji mu je davao ceduljicu nego su mu sad krivi "informatičari". To oko "nauke" je isto kao kod "politike". Ljudi pričaju "politika je loša, zlo" neću da imam ništa sa tim. Ne, loša politika je zlo, politika mora da postoji! .... Shiit has hit the fan! Ne, nego treba kritika da bude najsnaznije usmerena ka onome ko rukovodi Kriznim stabom i pratecom infrastrukturom i ko na kraju krajeva donosi odluke. Vlada zvanicno i predsednik nezvanicno. I da se ne dopusti da politicari sa vlasti sruce fekalije na Kona. A Kon svakako treba da polaze racune, nigde nisam rekao da treba da bude drugacije.
October 2, 20204 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: nego, hoćete li se vakcinisat ove sezone? umesto odgovora Quote Šansa da se razbolite raste a samim tim i šansa da u samrtnom ropcu shvatite da ste ispali magarci. Edited October 2, 20204 yr by aram
October 2, 20204 yr 18 minutes ago, gospa buba said: ima smisla ako ima... komandna odgovornost. ako nema, onda klasika, kriva je rada iz privrednog suda. kad pomenu radu... jeste culi za onu smejuriju u Rusiji ? U nekoj opstini lokalni "boss" (iz Putinove partije) ide na izbore, nema protivkandidata, a zakon nalaze da ima bar dva pretendenta... i tako on zamoli cistacicu da bude kandidat... Edited October 2, 20204 yr by braca
October 2, 20204 yr po mom nekom osećaju, kon i nije najgori deo lekarskog kriznog štaba i moguće da i nije znao mnogo toga naravno, to ga ne abolira ni malo mislim da se sada na njega diže najveća gungula (mislim na tu lekarsku ekipu iz kš) a što je pogrešno nekako (opet osećaj više) mi se čini da je tu kisićka najveće zlo, nešto mi govori da je ta aspida znala uvek sve
October 2, 20204 yr KN-95 maske su 60 dinara u apotekama, valja napraviti omanji stash pre nego što se vrate na 500-600. Edited October 2, 20204 yr by napadaj
October 2, 20204 yr prodaj za 100 da nadoknadiš razlikuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 2, 20204 yr 2 hours ago, Milosh76 said: A to.. nikad u zivotu nisam primio vakcinu za grip...mozda napravim izuzetak ove godine i ja isto. a i mislim da ću da poludim ovako od hipohondrije. al juče sam čula na teveu da je srbija nabavila 500 hiljada vakcina... pa ko velim, nisam ja baš prioritet.
October 2, 20204 yr Quote OD KORONE PREMINULA 51 OSOBA Podignuta optužnica protiv direktora Gerontološkog centra u Nišu! Podignuta je optužnica protiv Milana Stevanovića (57) direktora Gerontološkog centra u Nišu zbog nepreduzimanja mera za sprečavanje širenja korona virusa u tom centru, zbog čega je preminula 51 osoba! Tužilaštvo je takođe tražilo od suda da Stevanoviću produži pritvor u kojem je od hapšenja 13. aprila. Portparol tužilaštva Borislav Radonjić precizirao je u izjavi za Tanjug da je optužnica podignuta protiv okrivljenog zbog postojanaja opravdane sumnje da je izvršio teško krivicicno delo protiv zdravlja ljudi u vezi s krivičnim delom prenošenje zarazne bolesti. PROČITAJTE JOŠ... Direktor Gerontološkog centra u Nišu, gde je od korone preminulo više od 50 korisnika, OSTAJE U PRITVORU LJUDI UMIRU, A ON TVRDI DA NIJE KRIV Direktor Gerontološkog centra u Nišu, gde je zaraženo više od 150 osoba, izneo ŠOKANTNU odbranu Za krivično delo za koje se tereti zaprećena je kazna od najmanje dve do 12 godina zatvora. Optužnica je u četvrtak predata sudu na potvrđivanje. - Tužilaštvo je takođe predložilo produženje pritvora za okrivljenog imajući u vidu visinu zaprećene kazne, težinu i posledicu za krivično delo - da je preminula 51 osoba, a da je to delo dovelo i do uznemirenja javnosti - dodao je Radonjić. Protiv Stevanovića koji je uhapšen 13. aprila, i dalje je u toku istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo - teško delo protiv zdravlja ljudi u vezi sa krivičnim delom prenošenje zarazne bolesti. Na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja, Stevanović je negirao krivično delo za koje se tereti, a sumnja se da nije preduzeo sve neophodne mere i radnje kako bi sprečio širenje zarazne bolesti COVID 19, usled čega je u Gerontološkom centru zaraženo 135 korisnika usluga i četvoro zaposlenih. PROČITAJTE I... "DOK MI JE OTAC UMIRAO, DIREKTOR ME JE LAGAO DA MU NIJE NIŠTA" Ispovest novinara "Blica" kojem je otac preminuo od korona virusa i ZBOG NEODGOVORNIH SAHRANJEN U LIMENOM SANDUKU Prema poslednjim dostupnim podacima u ovoj ustanovi je preminula je 51 osoba od korona virusa.
October 2, 20204 yr 2 hours ago, Apollo Creed said: Radojičić: Epidemija se malo razbuktava u Beogradu, pojačaćemo kažnjavanje chichichic preti, tresem se njegov iznogud na blicu skrusheno moli gradjane da nose maske unutra