Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sad su stvarno presudne dve nedelje :ph34r:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 hours ago, gone fishing said:

zvanično je od korole u julu umrlo 296 ljudi, nešto se tu ne slaže tinfoilhat.gif.956dc4dd201b349d097e313e58b7888c.gif

ne sećaš se kad je premijerka objasnila... ovih preostalih hiljadu i po je zgazio autobus. ne može da se broji u koronu.

Super mi je to što svi svjetski stručnjaci iz oblasti virusologije, mikrobiologije, imunologije sabijaju mjesece rada da provale neku sitnu informaciju o ovom virusu o kome jedino znamo da je veeeelika nepoznanica a onda žena iz sasvim druge medicinske branše izađe i onako ispali paušalno otkrovenje i što je najgore to krene da se prenosi kao jevanđelje

Kako kenja, nije je sramota. Evo, da je upoznam sa svojom šeficom koja je jedva pretekla infekciju, da joj objasni kako je to skoro kao običan grip. Lako je njoj, kad je načelnik klinike, da serenda kad je dobila svu najbolju negu i terapije kod nas. Nek se malo stavi u kožu običnog čoveka koji nema sreće da fasuje virus pored još hroničnih bolesti.

Mrš

Edited by Filozof manijak

ona je zena kreten i ne znam shta vishe ima tu da se pricha. a njeni i nestorovi sledbenici mozak ne ukljuchuju ni greshkom, cepaju ljudi autopilot, izvrte plochu, ti se neshto objashnjavash, raspravljash, kad im izadje sadrzaj do kraja, pochinju odmah isto to, identichnu pricu ispochetka, koliko hocesh puta, iste rechi, isti 'argumenti', iste optuzbe na nevernike. pa ti hajde ponovo, koga ne mrzi.

a ljudi se smeju jehovinim svedocima :isuse:

Arogantan kreten u sluzbi rezima.

frizurica i obrve zrele za remont kod onog Odoakara za 500 evra

5 minutes ago, omiljeni said:

frizurica i obrve zrele za remont kod onog Odoakara za 500 evra

:hail:

:rolf:

teska sprdacina.. dovoljno je da prdnes i posle 7 dana moras da se testiras.. ja sad u nedelju idem da se testiram po cetvrti put, posto sam u nedelju imao temperaturu, proliv i povracanje...

missim daleko od toga da volim posao, al sam rekao da sam ok i da mogu nazad na posao, al kae dr po protokolu moram da idem da se testiram..

i ovo sto su decu pustili u skoli, je da bi samo imali izgovor za mesec dva, kako je to pokrenulo povecanje zarazenih..:fantom:

Naravno da moraš,bolje i za tebe i za sve ostale

Meni samo nikako  ne ide u glavu da si vrhunski strucnjak za jednu oblast medicine, a baljezgas i lupetas ko Maxim o drugoj grani, ko da pricas o masinstvu ili arheologiji, veze blage s vezom, a imala predmete i imunologiju i epidemiologiju  i infekrivne bolesri. Kako diplomirala uopste u svoje vreme, tada je medicina na BU bila veoma cenjena.

Ovaj sns kadar je stvarno tesko dno dna. Nijednog ne znam da vredi nesto ili da radi to sto zna, ako uopste ista zna.

Edited by Jumanji

99 novih slučajeva, 1 preminuo.

Mislim da će svaki sledeci dan biti po malo više novih slučajeva, prvo da održe tenziju a drugo zato što će zaista tako i biti u danima koji dolaze. Kad krene osmi pik krajem meseca praviće se ludi.Samo će vraćati jednu po jednu bolnicu u kovid sistem

Sad ćemo danima da se vrtimo oko 90

It is that time of year again - 90<x<100 zaraženih i x=1 mrtvih

Background Picker
Customize Layout