July 24, 20204 yr http://rs.n1info.com/Vesti/a623042/Petar-Djuric-Nacelnik-bolnice-zaplakao-sa-mnom-rekao-bi-da-moze.html
July 24, 20204 yr Kada bismo imali jednog ovakvog svake nedelje da izađe pred kamere i nešto ispriča ovakvim rečima, tonom i mimikom, sistem bi se urušio u roku od par meseci.
July 24, 20204 yr Quote Kon je odbacio ocene da je stručni deo Kriznog štaba bio isuviše tih u odnosu na političare, te da je lično više puta upozoravao na preteću epidemilošku situaciju, te da je jedino što može da mu se zameri to što je bio na godišnjem odmoru. Samo toliko. Medicinski radnici spadoše s nogu za to vreme, šef kriznog štaba zapalio na godišnji. Mada mislim da je to uradio da bi sprao odgovornost sa sebe, pobegao je deset dana pred izbore.
July 24, 20204 yr Pročitao sam negde da je postovao to na fejsu par sati pošto mu je brat umro od korone...
July 24, 20204 yr 26 minutes ago, Anonymous said: Mada mislim da je to uradio da bi sprao odgovornost sa sebe, pobegao je deset dana pred izbore. Upravo.
July 24, 20204 yr Dobar je decko. Ovo nije mogao da ga nauci advokatski tim. Vidi se da iskren govori. Iznenadio me malo i izborom reci. Nadam se da ce motivisati i druge sto rece Redoran.
July 24, 20204 yr Popular Post Potreba naprednjaka da ubede i sebe i druge da su savrseni i da nista lose ne moze da se desi njihovom krivicom prelazi granice "obicnog" ludila i pretvara se u onaj deo udzbenika o psihologiji licnosti koji jos nije dopisan. Oni su bukvalno od prvog dana, umesto da prvo provere sta se tacno desilo, krenuli da gaze najpre po ovom decku a onda i po grobu njegovog oca, bez trunke stida, cak i oklevanja. Bukvalno kao da je zivotinjski instinkt u pitanju a ne skup racionalnih veza sa idejom da se napravi nekakva iole suvisla prica koja bi ih skinula s konopca. Da li neko tim arhi-ludacima moze da objasni da se ovakve stvari desavaju po bolnicama i da koliko god one bile tragicne nisu retke ni u mnogo organizovanijim drustvima od naseg? Koliko neko moze da bude mahnit pa da tome pretpostavi sopstvenu bajku o savrseno opremljenim bolnicama u kojima ima svega sto treba jer je Vucic-drzava obezbedila i da na tome insistira protivno svakom zdravom razumu? Ovo sto oni rade je nevidjeno ludilo, uzasan kompleks nize vrednosti koji im ne dozvoljava da cuju bilo sta sto ne bi bilo stopostotno identicno onome sto oni pricaju, da shvate da nije svaka kritika neprijateljstvo, da nije svako drugacije misljenje napad na njihove raspale guzice kojima misle, da nije svaka informacija koja im ne ide u prilog podmetnuta od strane nekog ko hoce da im naudi. Ovo je potpuno van pameti, na stranu nemoral i nitkovluk. Bukvalno pomracenje mozga.
July 24, 20204 yr 1 hour ago, Lena said: http://rs.n1info.com/Vesti/a623042/Petar-Djuric-Nacelnik-bolnice-zaplakao-sa-mnom-rekao-bi-da-moze.html svaka cast ovom liku, sa koliko takta i smislenosti govori o ovako bolnoj temi, to je za respekt. nije me bas lako dovesti do ivice suza, a ovaj je to vec dva puta uspeo.
July 25, 20204 yr Auuu jbt... Bas prodrma ovaj intervju Petra Djurica... Ali dzabe kad ovi na vlasti nisu ljudi nego govna.. nece to njih dirnuti ni 0.1%
July 25, 20204 yr 58 minutes ago, borris_ said: Ovo je odlična karikatura. A na twitteru mini rasprava o tome kako nije ok.