Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Imaju neki blutut zvučin od 1000 vati. Tone alkohola, što dugog, što žestine. Odu na to ostrvo i divljaju i orgijaju dok ih policija ne otera, i tako svako veče. Tako se i Šaponja zarazio, dok ih je snimao, i.pio vinjak iz iste flaše
Čavić?

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Valjda se kafić zove Idiot ...

jel? bio sam vise puta, nikad nisam obratio paznju kako se zove. 

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Čavić?

Ciklotron, Marka Žvaka ... Lepio je neko na forum njegovo iskustvo ...

Edited by zgembo

58 minutes ago, zgembo said:

Ciklotron, Marka Žvaka ... Lepio je neko na forum njegovo iskustvo ...

Gde ima to, promaklo mi je?

1 hour ago, renne said:
1 hour ago, gospa buba said:
to je sve vreme praktichno 2D zurka? unsure.gif

sent from bubamoto

Imaju neki blutut zvučin od 1000 vati. Tone alkohola, što dugog, što žestine. Odu na to ostrvo i divljaju i orgijaju dok ih policija ne otera, i tako svako veče. Tako se i Šaponja zarazio, dok ih je snimao, i.pio vinjak iz iste flaše

Bas sam gledao taj klip, i razmisljam gle ove budale, usli medju more studenata i zajebavaju se sa njima..

A na pocetku su imali onaj klip sa onom doktoricom iz italije, i dozivljavali situaciju ozbiljno..

Sta im se u medjuvremenu desilo ne znam, ali dok su snimali to sa studentima Cavic je bio razvaljen.. a Saponja je bio odmereniji, ako se dobro secam..

8 minutes ago, ZSNj said:

20 minutes ago, ZSNj said:

BkVG74N.png

Bas sam gledao taj klip, i razmisljam gle ove budale, usli medju more studenata i zajebavaju se sa njima..
A na pocetku su imali onaj klip sa onom doktoricom iz italije, i dozivljavali situaciju ozbiljno..
Sta im se u medjuvremenu desilo ne znam, ali dok su snimali to sa studentima Cavic je bio razvaljen.. a Saponja je bio odmereniji, ako se dobro secam..

Zaista ne znam "šta im ss desilo", i pre i posle toga pričali su:

Ponašajmo se svi kao da smo zaraženi...

Meni je najbolji pokazatelj budućnosti zdravstvenog sistema, današnja izjava moje tičerke nemačkog, kaže da joj se broj učenika medicinara od marta utrostručio...

Edited by pufikaflafi

9 hours ago, Frank Pembleton said:

Zaista ne znam "šta im ss desilo", i pre i posle toga pričali su:

Ponašajmo se svi kao da smo zaraženi...

I ja gledao to o studenjaku pa se bacio u razmisljanje, wtf

Njih dvojica su mi makar delovali kao normalni ljudi. Inace je ovo korona vreme raj za talentovane sociologe i psihologe, bice naucnih studija na tone

Ljudi očigledno dobar deo svojih prihoda zarađuju od tih uredaka. Mislim, samo pretpostavljam, naravno. Pojavila se dobra priča, rešili da snime, pritisak za "contentom" je sad još veći kad većina sedi kod kuće i vrti...

Isto tako je najebao i bald and bankrupt, osećao pritisak da izbaci nešto novo...

FB_IMG_1595574626115.jpg

NSFW, Srbi jači od korone, pre samo dve nedelje.

Spoiler

Edited by napadaj

35 minutes ago, Tihajeza said:

FB_IMG_1595574626115.jpg

ako vas ovakve stvari ne dignu na noge, ne znam sta ce

Ma kakvi, dok se drugima to dešava, zabole nas :fantom:

Background Picker
Customize Layout