Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Anonymous said:

Jebi ga, ja bio u dva maksija i amanu i nema ga uopšte. Čak ni heljdinog.

bio sam oko 15, bio je pun raf

i palente takođe 3-4 vrste

ima i sirćeta(alkoholnog), mislim da je neko pominjao da ga nema

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

za brašno su rekli da je problem samo ambalaža

biće ga, čim proizvođači nabave ambalažu

Ja ovo što sam video danas deluje ok, drži se rastojanje od 2m pa to stvori red, ali zapravo nema puno ljudi i brzo se pomeraju. Dosta njih nosi maske, starije nisam vidjao...

Edited by mraki

...

Edited by mraki

19 minutes ago, Anonymous said:

Genijalno, danas ga u nijednoj radnji nisam video.

18 minutes ago, 3opge said:

verovatno zato sto stoka kupuje stostruke kolicine.

8 minutes ago, dùda said:

za brašno su rekli da je problem samo ambalaža

biće ga, čim proizvođači nabave ambalažu

Za brasno imamo srece jerbo je proslogodisnji rod bio krljav i obogacen mikotoksinima, samim tim ne previse sjajan za ljudsku upotrebu..S jeseni smo cak brasno uvozili iz Rumunije ako se ne varam. 

E sad je doslo nasih pet minuta..imamo pune silose tog cuda koje bi verovatno unistili a sada nas je Bog pogledao ovom ogromnom traznjom, sto na domacem sto na inostranim, manje izbirljivim trzistima, poput BiH, Makedonije, Albanije i tzv Kosova.

Ergo..brasna ne sumnjam da ce biti i da ga ima.

1 minute ago, SNARC said:

Ergo..brasna ne sumnjam da ce biti i da ga ima.

tog ? sa aflatoksinom ?

Samo dodaš nulu ispred i mesiš,

@dùda Slusas GoranZa..sipas i ne mislis. 

u univeru ima brasna, tj bilo ga je oko 13 sati

nijedna kategorija proizvoda mi nije djelovala deficitarno. mozda konzerviranog povrca ima manje nego inace, a i izbor jogurta je oskudniji tj manje raznolik ali daleko je od nestasica, sudeci po danasnjem presjeku stanja.

btw, objavljena je lista marketa koji ce za 65+ biti otvoreni nedeljom od 4 do 7 ujutru. senzacionalno glupa mjera.

Edited by morgana

Na Vidikovcu već dva dana zaredom u Maxi radnjama nema ni brašna ni mleka.

Претерују људи са брашном. Неко би рекао као да месе хлеб и праве пите сваки дан.

4 minutes ago, morgana said:

u univeru ima brasna, tj bilo ga je oko 13 sati

nijedna kategorija proizvoda mi nije djelovala deficitarno. mozda konzerviranog povrca ima manje nego inace, a i izbor jogurta je oskudniji tj manje raznolik ali daleko je od nestasica, sudeci po danasnjem presjeku stanja.

btw, objavljena je lista marketa koji ce za 65+ biti otvoreni nedeljom od 4 do 7 ujutru. senzacionalno glupa mjera.

jel vise nego u titino vreme?

u mojoj maloj radnjici na cvetkovoj pijaci, ima mleka koliko hoćeš, brašno nisam ni tražila

ja imam u kući 4 kg, to mi dosta

u maxi, ako se ovako nastavi, neću ni da ulazim

em je prinudna ventilacija, em' ima dosta naroda unutra

7 minutes ago, SNARC said:

@dùda Slusas GoranZa..sipas i ne mislis. 

Upravo tako. Priča se da večeras zatvaraju silose, info iz jednog od njih.

Just now, 3opge said:

jel vise nego u titino vreme?

:D

ima vocnih koliko hoces, fale oni pojacani proteinima

Background Picker
Customize Layout