Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

sad lekar na PTC tzražio donacije u posteljini

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 15. 7. 2020. at 21:43, Anonymous said:

Ostaje Albanija, ali mislim da i Kosovo traži test, tako da nam treba teleport.

Air Serbia leti direktno za Tiranu.

tunis? egipat?

On 16. 7. 2020. at 5:52, Redoran said:

Air Serbia leti direktno za Tiranu.

U zgodno vreme, sletišu Tiranu u 2 ujtru, no, zato je povratak odličan, sletiß u BG u 5 ujtru...

:)

On 16. 7. 2020. at 5:44, renne said:

sad lekar na PTC tzražio donacije u posteljini

Nek procesljaju Krnjesevce..govnari..ako je verovati vojvodi od velikih usta, tamo su i prsljen Dzimija Hofe i brada cica Draze sacuvani. 

edbuxv10.png

edit: pogrešna tema

Edited by miki.bg

Pa može i u BiH još uvek?

Samo pitanje izbosne gde dalje

Cestiti Misa Brkic samo neka pogleda promene na displejima pored benzinskih pumpi..eto mu odgovor.

I cene cigareta.

On 15. 7. 2020. at 21:43, Anonymous said:

Ostaje Albanija, ali mislim da i Kosovo traži test, tako da nam treba teleport.
Eto, ko hoće na more, ima gde.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

On 16. 7. 2020. at 8:05, SNARC said:

Cestiti Misa Brkic samo neka pogleda promene na displejima pored benzinskih pumpi..eto mu odgovor.

Premalo je to, zbog Korone je opao promet na pumpama...

Caka je što zbog smanjene privreden aktivnosti, nema ni PDV-a, tj. nema neophodnog cashflowa... Našto para što se moglo pametno koristiti, ispucano je u svrhu predizbornih aktivnosti... Tako da, moraće se kod Kineza po novce, ako bude trebalo, jer može da dođe do najstrašnijeg scenarija, da se nema za penzije....

On 16. 7. 2020. at 8:32, radisa said:

Premalo je to, zbog Korone je opao promet na pumpama...

Caka je što zbog smanjene privreden aktivnosti, nema ni PDV-a, tj. nema neophodnog cashflowa... Našto para što se moglo pametno koristiti, ispucano je u svrhu predizbornih aktivnosti... Tako da, moraće se kod Kineza po novce, ako bude trebalo, jer može da dođe do najstrašnijeg scenarija, da se nema za penzije....

ili pranje para narko mafije

lol prezaduženi smo kao, država duguje oko 4k $ po glavi stanovnika, grčka ili španija duguju 30k, itekako ima prostora za nova zaduživanja

- drugi metod je ograničiti plate na minimalac dok traje kriza za državne službenike, osim za zdravstvene radnike, kao i penzije preko 30k din, eto uštede od 300 milki € mesečno

- treće rešenje, ako prvo nije moguće a drugo naiđe na preveliki otpor kod kancelarijskih pacova, štampati pare i time prepoloviti vrednost din prema €, pri tome zamrznutu cene komunalija, kablovske i mobilnih operatera, mogu i ta gospoda da podnesu deo tereta krize :happy:

why dont we have both GIF

Ako ne bude letovanja..kao sto ih biti nece, nema ni iznosenja para iz drzave. 

Sa druge strane, ne secam se godine u kojoj je sve toliko rodilo kao ove. Bice klope. Malo se stisne kais i pregurace se. 

Doduse, pregurace se ako se zaboravi na luksuz..to treba objasniti ekipi koja je navikla da lapa i ne prihvataju da nema.

Background Picker
Customize Layout