Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, harper said:

Hajde, jebo te. Ako negde hoce da bacaju neka bacaju na Kinu koja nas je sve strucno zajebala. A ako im nesto preostane mogu koju da bace i na Italiju i Spaniju.

ja to 'nako, više figurativno, jer nas svi redom izopštavaju

a i jedno je kad je neka država bila rizična na početku dok se ništa nije ni znalo i kad je cela Evropa kolektivno napravila lockdown, a skroz drugo sada kad svima brojke padaju i svi treba da budu koliko toliko otvoreni, pa onda nekoliko država krene da iskače i remeti ceo koncept.

što je najgore, mi sad nemamo pojma šta možemo da očekujemo. i inače je teško predvideti rezultate mera koje uvode kod nas, da li će brojke uopšte zaravnjatiTM ili ćemo samo da usporimo rast i nastavimo tako do herd immunity/vakcine, da li će i kad početi da padaju, koliko dugo će da traje taj pad, a pogotovo sa ovim što su do sada uradili jer im više niko ništa neće verovati.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 minutes ago, omiljeni said:

...predvideti rezultate mera koje uvode kod nas...

koje rezultate kojih mera, da se tako izrazim :cry:

lazu kad raste, lazu kad pada, lazu kad lazu. ne vidim kako uopshte mozemo da se orijentishemo, u odnosu na shta.

ispashcemo ko u andergraundu, svet ce da ugasi koronu, a mi cemo pod maskama da plashimo gospodu josh 40 godina :dry:

Edited by gospa buba

2 minutes ago, gospa buba said:

lazu kad lazu

+1

Kako ono, AV laže i kad laže... :D

Bitno je da su danas svi portali objavili da je DTK drastično smršala i odsekla kosu

Meni bolja kad je debelica:fantom:

• Author
Bitno je da su danas svi portali objavili da je DTK drastično smršala...

Od stresa ili liposukcije?

Sex?

da ide zorani na zivce :s_w:

nije josh ni u vladi a vec smrshala.

Edited by gospa buba

1 hour ago, Hermetico said:

U Požegi sutra dan žalosti.

Zašto? Bilo je dosta smrtnih slučajeva?

Gugl kaže da je zbog nekog popa

Bravo, odlican tekst!

i to treba stalno ponavljati, svakog dana u svim prilikama. napisati batutu na vrata lazovi! gde god olosh radi - lazovi!

i choveku koji je rekao da svi treba da izadjemo i da se zarazimo. i mi izashli i opet ne valja -_-

47 minutes ago, Jumanji said:

Bravo, odlican tekst!

kad se stavi sve u jedan koncizan, jasan i fokusiran tekst...bravo!

i samo ova konferencija je vise no dovoljna za svakoga prosecne inteligencije da skapira ko nas i na kakav nacin vodi i koliko lazi nam se servira brzinom munje

7 hours ago, Jozef K. said:

Zašto? Bilo je dosta smrtnih slučajeva?

'U znak sećanja na Zorana Nedeljkovića Žiravca, izdavača, književnika i čoveka koji je bio podrška svima nama koji smo na lokalnoj kulturnoj sceni počinjali i nastojali da nešto uradimo, koji nam je štampao besplatne plakate, kataloge... davao papir iz štamparije, koričio diplomske i magistarske radove i slično.... (oca našeg dragog umetnika Vojislav Nedeljkovica). U znak sećanja na sveštenika Nenada Veličkovića, našeg oca Neša, divnog čoveka, kome smo verovali i koji nas je uvek hrabrio svojim vedrim duhom... i svih drugih preminulih - sutra je dan žalosti u našoj maloj Požegi.'

I da, bilo je dosta smrti inače. A sajtu opštine, u saopštenju, niti se spominje iko pojedinačno niti je objavljena ikakva cifra. Skroz neodređeno, tuga kao takva.

Edited by Hermetico

13 hours ago, borris_ said:

Nesto ne razumjem a vidim da je vise puta ovdje napisano.

Zasto rade seroloske testove pacijentima koji dodju u covid ambulantu sa simptomima?

Zar u tom slucaju ne rade PCR test da se vidi da li si pozitivan ili negativan? Seroloski test valjda treba da vidi da li ima antitjela a to se valjda radi kada prebolis virus.

Moj mučeni prvotimac iz Indije je pre neki dan ispao pozitivan na serološkom. Testirali su ga jer je počeo da oseća umor i slabost a u njegovoj zgradi je otrilike pola stanara zaraženo. To je drugi put da mu rade serološki test, u maju su ga testirali jer je imao upalu grla i bio je negativan.

Pitam ga šta sad to znači - da je već preležao virus ili ga možda vuče neko duže vreme? Kaže, nema pojma, PCR mu neće raditi a iz bolnice su mu na kuću dostavili hlorokin i rekli da ga konzumira dok je u izolaciji.

Background Picker
Customize Layout