Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Marvin (Paranoid Android) said:

Gde dve nedelje, moglo bi za dva dana, ali pošto se radi o projektu ogromne važnosti* ajde da kažemo 5 dana maks.

* verovatno su ga oni uradili za dan i po.

Potpuno je besmisleno ulaziti u tehnicke detalje. Ovo je moglo da se odradi sa glinenim plocama a kao komunikacioni protokol da se koriste dimni signali.

Medjutim nije stvar u tome nego u obfuskaciji frljanjem kvazitehnickom terminologijom da se pobegne od pitanja - ako je sve tako kako jeste, zasto ste (u najmanju ruku) tolerisali javne skupove dok nisu prosli izbori.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, slepa živana said:

lepo je ovo što pita novinarka birna. nek čuju gledaoci nacionalnih kanala

Sta je pitala?

4 minutes ago, de Sisti said:

"Zaista neverovatna epidemioloska situacija u Sapcu", a pre nekoliko dana su lajali da se namerno i lazno uvodi vanredna situacija

wtf

pa jebote oni su odvaljeni od onoga sto pricaju dan ranije, bukvalno

oni misle da sve može da prodje, i što je najgore ispada da su u pravu.

žiko... pero...

:ohmy:

Just now, Meazza said:

Sta je pitala?

za duple podatke... pitanje je sadržalo ukratko brojeve koji su se razlikovali

Ha-ha, kakva prakljaca, bogo moj. Moralni odron.

Kvalitetan raspad trenutno.

Just now, harper said:

Ha-ha, kakva prakljaca, bogo moj. Moralni odron.

ako ako

što se duže vadi, više vremena da gledaoci razmisle o tome šta upravo slušaju

pre svega, samo što joj pena nije trgla na usta... jasno je da nešto nije uredu

Nikaaaaadaaaa takvaaaaa bazaaaa u istoriji Srbije.:laugh: Ovo treba da izgovara Vuk Draskovic zbog jaceg dramskog efekta.

Na kraju emisije svim gledaocima po 1000€ za duševnu patnju.

@radisa batali HANU juri premijerku za bazu.

stend alon baza :blink:

Ako sam razumeo vođin plan: vreme je da se sada malo povučem u pozadinu pošto jelte nacrtani respiratori više ne rade, i da pustim pešadiju iz KŠ da malo pokupe bes naroda. Međutim - onda u prvi plan dolazi sva nesposobnost prvih pratilaca koji su upravo po kriterijumu maksimalne nesposobnosti i izabrani.

Edited by Forest

That's it, pored sve muke jedino sto kod mene proizvodi ovo bice je smeh. Sedim ispred kompjutera i smejem se kao budala. Da li je ovo moguce, ljudi?

kako laže da je nisu pitali pre objavljivanja

isto kao kon što je lagao uživo u utisku nedelje

Background Picker
Customize Layout