Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, vememah said:

Kurcobolja u 1 slici:

Ko bude lezao u prvom krevetu gore, ako se izvuce od virusa, fasovace diskus herniju i tetanus.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ako je problem u razlicitim kockama, svako ko je bio u vojsci moze da vam potvrdi da 3 kocke istog oblika/visine ne postoje na nivou cele vojske srbije jbg...kao ni oprano cebe btw

doduse ovi se bas nisu trudili 

Jastuci iz JNA. Na ovome su lezali i Kurta i Murta jos 1974 godine. Sledece je da im daju mesni narezak iz 1981. i SDO sa sve vitaminom C kome je rok trajanja istekao pre 28 godina.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Policija će u saradnji sa sanitarnom inspekcijom kontrolisati da li zaraženi pacijenti bez simptoma, koji se leče u kućnim uslovima, poštuju meru samoizolacije, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

„Moraćemo da vratimo sve ono što smo radili ranije, a to je telefonsko kontrolisanje i kažnjavanje”, rekao je Lončar novinarima u Beogradu.

Inače, u kućnu izolaciju šalju se zaraženi koji nemaju nikakve simptome bolesti.

Epidemiolog Radovan Čekanac ukazao je jutros da veliki problem predstavljaju zaraženi pacijenti koji su na kućnom lečenju i koji ne poštuju meru samoizolacije, već da izlaze iz kuće i šetaju gradom jer nemaju nikakve simptome, prenosi Tanjug.

http://www.politika.rs/sr/clanak/457815/Policija-ce-ponovo-kontrolisati-pacijente-u-samoizolaciji

Ali u 5. mesecu pandemije u Srbiji ovu vlast zabole da nabavi 500 krštenih dušeka. Toliko o bilo kakvoj organizovanosti.

Edited by vememah

1 minute ago, Zlurad said:

Jastuci iz JNA. Na ovome su lezali i Kurta i Murta jos 1974 godine. Sledece je da im daju mesni narezak iz 1981. i SDO sa sve vitaminom C kome je rok trajanja istekao pre 28 godina.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

pa i ćebad su iz tog vremena :happy: a i jastuci ispunjeni sunđerom natopljenim znojem stotina vojnika, posteljina je možda iz ovog veka :D

- sada još samo da im ubace kasete i sve 5 :happy:

Ukupno 16.

Užice, Priboj, Lučani i Vladičin Han su poslednji u nizu gradova u Srbiji u kojima je proglašena vanredna situacija zbog svakodnevnog povećanja broja zaraženih korona virusom.

telegraf.rs/vesti/srbija/3210460-15-gradova-i-opstina-u-srbiji-je-proglasilo-vanrednu-situaciju-iz-sata-u-sat-broj-raste

6 minutes ago, vememah said:

Ali u 5. mesecu pandemije u Srbiji ovu vlast zabole da nabavi 500 krštenih dušeka. Toliko o bilo kakvoj organizovanosti.

E bato, zato su jastuci u VIP sobama bolnica punjeni perjem nejebanih ™ gusaka 

Edited by Haralampije

:rolf:

i u Paraćinu je vanredna situacija. Nije ni ukidana od marta. Žuti zaboravili da ukinu, a onda pukli na izborima, a nova vlast nije konstituisana.

:ajde:

3 minutes ago, gone fishing said:

pa i ćebad su iz tog vremena :happy: a i jastuci ispunjeni sunđerom natopljenim znojem stotina vojnika, posteljina je možda iz ovog veka :D

- sada još samo da im ubace kasete i sve 5 :happy:

Mislim da je znoj najmanji problem od tekućina koje natapahu te dušeke. :naughty:

1 minute ago, Haralampije said:

E bato, zato su jastuci u VIP sobama bolnica punjeni perjem nejebanih ™ gusaka 

To ne postoji.

Just now, zgembo said:

Mislim da je znoj najmanji problem od tekućina koje natapahu te dušeke. :naughty:

pa sunce vam, u koim vojskama ste vi služili, šta ste vi tamo radili, nimalo broma okusili?

7 minutes ago, vememah said:

A što bi nabavljali bilo šta kada imamo u magacinima 2,7 miliona kocaka iz 1958. godine, spremljenih za rat protiv Varšavskog pakta... gre'ota da se baci...

1 minute ago, koksy said:

pa sunce vam, u koim vojskama ste vi služili, šta ste vi tamo radili, nimalo broma okusili?

Izgleda da za brom ne važi 'one size fits all', jbg ...

2 hours ago, Halvard said:

Zato što toliko lupetaju da više ni sami sebe ne mogu da pohvataju. Doduše, sasvim je moguće da je nekog dana 82% zaraženih bilo iz Beograda ako u ostatku Srbije nisu testirali ništa. Ili, jednako verovatno, trebao im je neki apokaliptični broj da bi najavili najavu zatvaranja Beograda, pa da 2 miliiona ljudi čitav dan strepi i čeka Njegovo obraćanje. 

Da, ako je istina da su sve bolnice u Beogradu pune i da salju ljude za Pozarevac i da ce za Smederevo, to je svakako znak lose situacije, ali kako da to ne pokazuju brojke? Nije mi jasno.

(pitanja i konstatacije su retoricke) 

Background Picker
Customize Layout