Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jebote, samo da se murija skloni dva minuta

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

zlo, ova žena je čisto zlo

Brnabićka ima muda da bude ovako bezobrazna 

Anci izdominirala

Koliko smo mi sjebani...ljudi padaju kao muve u NP a skupilo se njih 50 da im jebe majku.Trebalo je da ih doceka 5000 

19 minutes ago, Milošica said:

Loše cilja Marinika.

Ako želi da ovo bude politički obojeno,u šta ne sumnjam(a i treba,da se razumemo),neka napada državu.

Al dobro,možda preko Vučića radi ovo,jer neće baš on lično :D

cilja bas tamo gde treba

ti politicare nemos ni dotaci. znaci da imas snimak kako nekome skace po lobanji, tuzilastvo bi cutalo. e, ali vazale mozda i daju. znaci ako sve ovo ode jos vise dodjavola(a iskreno se nadam da nece), i narod popizdi(sto je opet tesko zamisliti u Srbiji) , poturice Vucko vazale, prodace ih sve do jednog. 

a gledati ta govna kako se koprcaju i pravdaju dok im stavljaju lisice, nece doneti nista bolje Srbiji, ali hoce mom mentalnom zdravlju.

"Nije otišlo zbog Bajrama" viče jedan od okupljenih koji su joj zviždali.

E jebi ga, jok i nije i zbog Bajrama, između ostalog.

polako pada kvota da će 1 Jovandeka Bakić do kraja balade ispasti veliki vizionar

10z1.gif
+1
Just now, omiljeni said:
22 hours ago, omiljeni said:

polako pada kvota da će 1 Jovandeka Bakić do kraja balade ispasti veliki vizionar

10z1.gif

+1

Noskichuješ? :fantom:

1 minute ago, omiljeni said:
22 hours ago, omiljeni said:

10z1.gif

+1

Pa imaš ove lajkove na post, ugledaj se na noskicha, lik trenutno ima najjači repjutešn na PPP :fantom:

edit: jepse @radisa, ne može se s vama ajtijevcima takmičiti u daktilografskim skilovima 

Spoiler

:P

5 minutes ago, ToniAdams said:

Anci izdominirala

Dje gledas?

3 minutes ago, freakns said:

cilja bas tamo gde treba

ti politicare nemos ni dotaci. znaci da imas snimak kako nekome skace po lobanji, tuzilastvo bi cutalo. e, ali vazale mozda i daju. znaci ako sve ovo ode jos vise dodjavola(a iskreno se nadam da nece), i narod popizdi(sto je opet tesko zamisliti u Srbiji) , poturice Vucko vazale, prodace ih sve do jednog. 

a gledati ta govna kako se koprcaju i pravdaju dok im stavljaju lisice, nece doneti nista bolje Srbiji, ali hoce mom mentalnom zdravlju.

Ne može ni ove dotaći,a ni prikupiti nikakve političke poene.

Videćeš.

Edited by Milošica

Na ovoj novoj Kurir TV ide prenos Brnabe iz Novog Pazara, a u elektronskom vodiču stoji da se upravo emituje Selo gori, a baba se češlja!

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Dje gledas?

Sad i Lončar ponovo u snimku na istom kanalu

.... Shiit has hit the fan!

Background Picker
Customize Layout