March 19, 20205 yr 11 hours ago, Spooky said: Može i neivazivno bez intubacije. Po snimku iz Italije većina je bez intubacije, samo preko maske ili čak neki imaju neki balon preko glave Da li bi mogao da prestaneš da lupetaš? A prelivaš se preko dosta tema već.
March 19, 20205 yr Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji
March 19, 20205 yr 6 minutes ago, Ayatollah said: Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji Nema šta da brineš, zdravstveni radnici su ozbiljni ljudi Edited March 19, 20205 yr by slow
March 19, 20205 yr Ispadaju jer ti na ulazu u zdravstvenu ustanovu mere temperaturu i ako je 37c, ideš kući, što stavlja ostatak smene-dežurne ekipe pod veliki pritisak.
March 19, 20205 yr Moja firma dostavila uputstvo da na sastancim sa klijentima (tj odlaskom kod njih) ima da se nose maske, rukavice, nazuvice i sredstva za dezinfekciju ruku. Jedino ne piše od koga i kada se sve to zadužuje, ali bože moj.
March 19, 20205 yr Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji Video poziv! ... Shiit has hit the fan...
March 19, 20205 yr 15 minutes ago, Ayatollah said: Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji Pa što ne odradite to Face time-om i gotovo.
March 19, 20205 yr Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja...To je verovatno pravi izazov... ... Shiit has hit the fan...
March 19, 20205 yr 44 minutes ago, Ayatollah said: Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji ako je medigroup to uglavnom vode ljudi za koje lično mislim da su roboti, tako da možda i ne mogu da uhvate virus
March 19, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja... To je verovatno pravi izazov... ... Shiit has hit the fan... Primarni razlog eksplozije virusa u Italiji. U bolnicama u Kodonju i blizini Bergama virus se sirio 10ak dana a da niko nije znao da je prisutan,
March 19, 20205 yr Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu neće biti zatvoren u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, ali će od danas u 12.00 časova biti privremeno obustavljeni svi komercijalni međunarodni letovi, saopštilo je Ministartva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
March 19, 20205 yr 2 hours ago, Arkadija said: Medicinsko osoblje nije nedisciplinovano, nego bahato. Ovo kod mene što rade na terenu imaju opemu, ali čim se vrate, počnu da se bahate i prolaze po restoranu, administraciji bez ičega. Sad se smeju obaveštenjima na vratima, da je zabranjeno ući u kancelariju bez zaštitne maske. Umreše od smeha. Ovo je nesto najgore sto sam procitala na temu situacije u Srbiji. Jebene saljivdzije, trebalo bi ih sve na sud kad ovo prodje