Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 hours ago, Spooky said:

Može i neivazivno bez intubacije.

Po snimku iz Italije većina je bez intubacije, samo preko maske ili čak neki imaju neki balon preko glave

Da li bi mogao da prestaneš da lupetaš? A prelivaš se preko dosta tema već.

Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h :isuse: I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji :isuse:

ajajaja!

nadam se da imas skafander.

6 minutes ago, Ayatollah said:

Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h :isuse: I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji :isuse:

Nema šta da brineš, zdravstveni radnici su ozbiljni ljudi

:covid19:

Edited by slow

Ispadaju jer ti na ulazu u zdravstvenu ustanovu mere temperaturu i ako je 37c, ideš kući, što stavlja ostatak smene-dežurne ekipe pod veliki pritisak.

Moja firma dostavila uputstvo da na sastancim sa klijentima (tj odlaskom kod njih) ima da se nose maske, rukavice, nazuvice i sredstva za dezinfekciju ruku. Jedino ne piše od koga i kada se sve to zadužuje, ali bože moj.

Video poziv!

... Shiit has hit the fan...

+1

kakav crni sastanak. video call i voila

15 minutes ago, Ayatollah said:

Pa što ne odradite to Face time-om i gotovo.

Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja...

To je verovatno pravi izazov...

Neće, jbt, samo uživo tet-a-tet. Jebeni doktori...

44 minutes ago, Ayatollah said:

ako je medigroup to uglavnom vode ljudi za koje lično mislim da su roboti, tako da možda i ne mogu da uhvate virus :covid19:

Just now, Frank Pembleton said:

Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja...

To je verovatno pravi izazov...

Primarni razlog eksplozije virusa u Italiji. U bolnicama u Kodonju i blizini Bergama virus se sirio 10ak dana a da niko nije znao da je prisutan,

Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu neće biti zatvoren u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, ali će od danas u 12.00 časova biti privremeno obustavljeni svi komercijalni međunarodni letovi, saopštilo je Ministartva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

2 hours ago, Arkadija said:

Medicinsko osoblje nije nedisciplinovano, nego bahato. Ovo kod mene što rade na terenu imaju opemu, ali čim se vrate, počnu da se bahate i prolaze po restoranu, administraciji bez ičega. Sad se smeju obaveštenjima na vratima, da je zabranjeno ući u kancelariju bez zaštitne maske. Umreše od smeha.

Ovo je nesto najgore sto sam procitala na temu situacije u Srbiji. Jebene saljivdzije, trebalo bi ih sve na sud kad ovo prodje