March 11, 20205 yr 5 minutes ago, InvisibleLight said: Zasto? Ako nije indiskretno. Transplantacija oba plućna krila i jedan od imunosupresiva koje pijem ima kontraindikacije na cink. Fun stuff. Nije mi prvi put da sam u dead man walking ulozi ali finu metu mi je nacrtala na čelu ova 2020. Što bi rekao jedan moj drugar kad popije, šta da radiš - takva tura.
March 11, 20205 yr Just now, Mos said: Transplantacija oba plućna krila i jedan od imunosupresiva koje pijem ima kontraindikacije na cink. Fun stuff. Nije mi prvi put da sam u dead man walking ulozi ali finu metu mi je nacrtala na čelu ova 2020. Što bi rekao jedan moj drugar kad popije, šta da radiš - takva tura. ❤❤❤❤❤ hrabri decko
March 11, 20205 yr 1 minute ago, Mos said: Transplantacija oba plućna krila i jedan od imunosupresiva koje pijem ima kontraindikacije na cink. Fun stuff. Nije mi prvi put da sam u dead man walking ulozi ali finu metu mi je nacrtala na čelu ova 2020. Što bi rekao jedan moj drugar kad popije, šta da radiš - takva tura. jel moze izolacija/samoizolacija ?
March 11, 20205 yr 19 minutes ago, Mos said: Transplantacija oba plućna krila i jedan od imunosupresiva koje pijem ima kontraindikacije na cink. Fun stuff. Nije mi prvi put da sam u dead man walking ulozi ali finu metu mi je nacrtala na čelu ova 2020. Što bi rekao jedan moj drugar kad popije, šta da radiš - takva tura. Drugar, biće sve ok, samo se čuvaj
March 11, 20205 yr Hvala drugari. [emoji4] Izolovao sam se koliko je to maksimalno moguće i sve je ok. Javljaj se i pazi se...[emoji123][emoji123][emoji123]... Shiit has hit the fan...
March 11, 20205 yr Transplantacija oba plućna krila i jedan od imunosupresiva koje pijem ima kontraindikacije na cink. Fun stuff. Nije mi prvi put da sam u dead man walking ulozi ali finu metu mi je nacrtala na čelu ova 2020. Što bi rekao jedan moj drugar kad popije, šta da radiš - takva tura.Cuvaj se i budi dobro, ali znas vec sve sigurno.
March 11, 20205 yr 33 minutes ago, Mos said: Hvala drugari. Izolovao sam se koliko je to maksimalno moguće i sve je ok. Cepaj igre na Steamu i kuliraj Živ ti nama bio
March 11, 20205 yr @Mos želim ti puno, puno sreće... * Imam jedno pitanje: Ako period unkubacije traje od 2-14 ( čini mi se da sam tako pročitala ) da li se u tom periodu pojavljuju simptomi ili 15tog dana kreću? Taj deo ne razumem..i šta sve sutra da kupim u apoteci- nešto za kašalj, paracetamol, brufen,.. i šta još ukoliko nemaju asepsola i maski?