March 30, 20205 yr 16 minutes ago, InvisibleLight said: Ko mi ono rekao da masku dezinfikujem peglom? sad imas masku za vrele dane, preko 25 stepeni. sa sve ventilacijom
March 30, 20205 yr E svasta a rerna, to moze? Imam nerukotvorenu masku na pegli, ko sv.luka lik na peskiru.. Kiki smara, prati me na pola metra gde god sam u stanu
March 30, 20205 yr 40 minutes ago, InvisibleLight said: Ko mi ono rekao da masku dezinfikujem peglom? Kiki
March 30, 20205 yr 9 minutes ago, InvisibleLight said: E svasta a rerna, to moze? Imam nerukotvorenu masku na pegli, ko sv.luka lik na peskiru.. Kiki smara, prati me na pola metra gde god sam u stanu pa može i pegla ali na ne više od 50 stepeni
March 30, 20205 yr Ko mi ono rekao da masku dezinfikujem peglom? Preko pamucne krpe [emoji85][emoji85][emoji85] Mene ociglerno nisi slusala, jer sam napisla preko krpe.Mozes i direktno, ali na jako niskoj T, a na jacoj, koja ima smisla, samo preko pamucne krpe -.-
March 30, 20205 yr 4 hours ago, InvisibleLight said: Aaa psić. ❤️ I ja sam tako prošla! A sad upali peglu na jako da se zagreje i bilo koju tabletu na bazi paracetamola ako imaš (može Panklav i rođaci) i uhvati je pincetom i prelazi po tome, bukvalno skida sve i čisti pegla štroku savršeno.
March 30, 20205 yr 2 minutes ago, Taihoskopija said: Aaa psić. ❤️ I ja sam tako prošla! A sad upali peglu na jako da se zagreje i bilo koju tabletu na bazi paracetamola ako imaš (može Panklav i rođaci) i uhvati je pincetom i prelazi po tome, bukvalno skida sve i čisti pegla štroku savršeno. dal moze eferalgan? ja ako slikam moju peglu moze da dodje do srchanih zastoja u dobrih domacica i mnogih onesveshcivanja Edited March 30, 20205 yr by gospa buba